Nyheder12. maj 2014

Ups: Minister skød sig selv i skridtet med konfetti

Manu Sareen er i smerter efter uheld under Eurovision
Af af
Avs! Manu Sareen fik sendt et festfyrværkeri af papirstrimler mod sit skridt
Avs! Manu Sareen fik sendt et festfyrværkeri af papirstrimler mod sit skridt
 Foto: Jesper Sunesen/AOP
En ellers festlig Eurovision-aften endte med skridt-smerter for Danmarks ligestillingsminister.

Manu Sareen havde lørdag - som massevis af andre - taget plads i B&W-hallerne på Refshaleøen i København for at overvære det storstilede musikshow på allernærmeste hold.

Og ligesom de andre gæster havde Manu Sareen fået udleveret et konfettirør, som han skulle udløse på et bestemt tidspunkt under musikfesten.

LÆS OGSÅ: Basim væltede Eurovision

Men udløsningen gik ikke godt for ligestillingsministeren, der ved et uheld kom til at vende røret på hovedet, så de farverige papirstykker blev skudt direkte ind i skridtet. Av.

Vådeskuddet var efter alt at dømme ganske smertefuldt - for han haltede efterfølgende væk, skrev hans sidemakker til showet, Jim Lyngvild, på sin Facebook-profil:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/71b80e8ea6b54a0a96c9fc94f17f60c5.jpg
- Til eurovisionen sad jeg ved siden af dejlige Manu Sareen... Alle havde fået udleveret konfetti-kanoner, der på et tidspunkt skulle fyres af. Et mageløst syn... Dog var der et hul i konfetti-regnen, da Manu havde valgt at vende den om, så konfetti-kaskaden hamrede direkte ind i hans pik i stedet. Jeg var ved at pisse i bukserne af grin, da han jamrende måtte haste bort, skrev Lyngvild på sin Facebook-profil.

Bt.dk har efterfølgende haft fat i Manu Sareens pressetalsmand, Andreas Relster. Han bekræfter, at ligestillingsministeren efterfølgende måtte forlade sit sæde for at sunde sig oven på vådeskuddet:

- Det er korrekt, at Manu Sareen havde et lille uheld, og kom til at fyre kanonen omvendt af, så den ramte ham selv. Uheldet skyldtes, at det var svært at se, hvilken vej den (kanonen, red.) skulle vende, forklarer Anders Relster til bt.dk og tilføjer, at Manu Sareen er ok efter sit uheld.

Sponsoreret indhold