Nyheder6. januar 2014

Ulven Peters lillebror indtager Paradise

Kasper går gerne i storebrors fodspor
https://imgix.seoghoer.dk/media/34cc823f3a624841b94208e6e7df41c8.jpg
 Foto: Peter GrosenHvis den 22-årige Kasper, der snart toner frem på skærmen i sæson 10 af Paradise Hotel, minder om én, man har set før i det populære program, så er den god nok.

Kasper er nemlig lillebror til realitystjernen Peter Birch, der fik sin berømmelse i netop Paradise Hotel, som han vandt i sæson seks.
Derfor ved Kasper nøjagtig, hvad han går ind til.

- Jeg tror, man fortryder, hvis man misser denne her mulighed, siger Kasper, der har fået fuld opbakning fra sine forældre og ikke mindst sin storebror til at deltage i realityshowet.

- Peter kunne slet ikke forstå, at jeg overvejede at sige nej. Han synes, det er en af de fedeste oplevelser, han har haft i sit liv, og Peter har, kan man sige, haft det hele med på godt og ondt, siger Kasper.

Peter Birch blev efter sin deltagelse i programmet kendt for sit stormfulde forhold til realitystjernen Amalie Szigethy. Et forhold, der både endte i de kulørte medier og i retten, da Peter Birch blev anklaget og dømt for vold mod hende.

Se alle deltagerne

- Hvis han, med alle de negative ting, han har oplevet i forbindelse med det, stadig synes, at det er en fed oplevelse, så tror jeg på det, siger Kasper.

Selvom han fra begyndelsen havde planlagt, at de andre deltagere på hotellet ikke skulle vide, at han er i familie med den tidligere deltager, lykkedes det ikke for ham at holde det skjult.

- Det er jeg lidt ked af, for jeg vil ikke sammenlignes med Peter. Det tror jeg godt kan ødelægge min troværdighed.

- Peter har fået meget negativ omtale i medierne, og det kan hurtigt have en effekt på de andre deltageres førstehåndsindtryk af mig. Jeg kunne hurtigt blive en "Peter 2", og det har jeg ikke lyst til.

- Jeg vil gerne vise, hvem jeg er, og hvad jeg har at byde på, siger Kasper.

Alligevel har han taget i mod gode råd fra sin storebror, så han måske kan gøre ham kunsten efter og vinde programmet og den halve million kroner, der følger med.

- Det bedste råd, Peter har givet mig, er, at jeg skal holde mig gode venner med pigerne, for det er dem, der kan smide én ud. Så er det ligegyldigt, hvor godt man har det med drengene. Og det er et godt råd. Han har sagt "nyd det, mens du er der, og få det bedste ud af det hele", fortæller Kasper.

Han ved godt, at han med al sandsynlighed ikke havde fået muligheden for at deltage i programmet, hvis ikke hans storebror havde været med.

- Jeg ved da, godt at jeg er castet, fordi jeg er Peters lillebror. Han er jo et stort navn, og det giver jo dem en masse omtale, siger Kasper ærligt.

Paradise Hotel har premiere den 27. januar klokken 22.00.

Sponsoreret indhold