Nyheder 12. februar 2014

Ulven Peter: Kæresten utro med en kendt

Reality-fyren tuder på TV, da han finder ud af, at kæresten Selina har hygget med en anden mand
Af af
Ulven Peter bryder grædende sammen, da han får at vide at Selina har været ham utro.
Ulven Peter bryder grædende sammen, da han får at vide at Selina har været ham utro.
Foto: Mikael RieckPeter og Selina er ikke længere et par. Det endte i forrige måned. Men allerede i sommer var der problemer i forholdet, da Selina for en aften glemte, at hun havde en kæreste og delte mundvand med en anden mand.

I aftenens program afsnit af "Selvoptaget" på DR1 er Ulven Peter dybt ulykkelig, efter han er blevet ringet op af en journalist, som kan fortælle, at Selina har været Peter utro med en kendt person og glansbilledet af parret er ved at krakelere.

- Det er bare noget lort det hele. Jeg har ingen ide om hvad jeg skal sige til Selina. Jeg forstår det bare ikke, hulker Peter, da han er på vej ud til Selina for at konfrontere hende med journalistens ord.

Selina og Peter sammen igen

Hans venner har tidligere advaret ham mod, at Selina kun er sammen med ham, fordi han er kendt, og derfor gør det også ekstra ondt, at det er en kendt mand, hun har delt mundvand med.

- Det er bare ikke sjovt at have en pige, som ens venner siger er starfucker, og så snart hun fester med kendte mennesker, så kan hun ikke styre sig.

Selina og Peter hygger igen

- Jeg er bare så glad for hende, Jeg synes bare hun er sød og fantastisk, men det var måske derfor hun var så sød fordi hun gerne ville med til gallapremiere, og til fester med fine mennesker, græder Ulven Peter.

- Det gør bare endnu mere ondt, at det er en kendt hun har været sammen med.

Heldigvis er Peter en forstående mand, og han ved selv, hvordan det er at træde ved siden af.

- Vi er kun mennesker, og det meste kan tilgives. Jeg er ikke ret god til at være sur på folk i længere tid, og jeg må indrømme, at jeg har også været nogle af mine kærester utro, og jeg ved godt, at når man er fuld kan man lave nogle dumme ting. Så jeg har valgt at give hende en chance og så se fremad og ikke tilbage.Selina forsøger da også, at berolige kæresten.

- Jeg har ikke været utro på den måde, som du tror.

- Er et kys utroskab, spørger Peter.

- Du får det også til at være mere end det er, svarer Selina.

- Det var et fuldemandskys, konkluderer Peter, der igen har fået smilet tilbage.

Hvem den kendte person er, som Selina hyggede sig med, fremgår ikke af programmet.

Sponsoreret indhold