Ulven Peter: Drukner kærestesorgerne

Ulven Peter fyrer den max af i byen efter bruddet med Amalie

Ulven Peter fyrer den max af i byen efter bruddet med Amalie

Foto: Jacob Ljørring

Mens Amalie Szigethy synes at være kommet sig over farceparrets nylige brud, så sørger Peter Birch stadig over det braste forhold.

Og hvor andre trøstespiser sig igennem kærestesorger, så er Peter røget på flasken.

Efter seoghør.dk i går kunne afsløre, at Amalie ahvde fundet sig en ny paradisofyr at kysse på, den 23-årige kommende Paradise-deltager Steffan Bak, linkede Peter til artiklen på sin facebook efterfulgt af en sur smiley.

Læs også: Afsløring: Amalie kysser med ny paradiso-fyr

Og få timer efter tog Peter så på druk med bl.a. brystbomben Susan K og eksparadisoen Nicolai Schwartz på Den Glade Viking i Odense.

- Ja, man kan godt sige, at jeg skal have drukket Amalie ud af hovedet. Jeg tror, jeg har været på druk de sidste 8 dage, og jeg er helt færdig, indrømmer en ramt Peter over for seoghør.dk.

Selv om tømmermændende altså dunker kraftigt i Ulvens hoved er han igen i dag klar til igen at give den gas - denne gang i den gode sags tjeneste.

Læs også: Susan K: Stangliderlig i provinsen

'Har haft den vildeste bytur, men den skal ha endnu mere gas i aften... Husk at kom ind til mig i aften på Cheap og støt Børnecancerfonden...', skrev Peter for kort tid siden på sin Facebook-profil.

- Det er hårdt, lige når man står op, men så snart man får noget at drikke, så kører det igen. Jeg tror, der bliver knald på i aften!, lover Peter.

Se her hvem Peter i nat erstattede eksen Amalie Szigethy med:


Ulven Peter fik labberne om denne skønhed i nat, og i aften står den atter på fest for den nybaget singlefyr (Foto: Facebook)


Susan K fik også lov at gnide sig op og ned ad 'Ulven' Peter på Den Glade Viking i Odense under nattens udskejelser (Foto: Facebook)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close