Ulven: Nu med fodlænke

Peter Birchs mindste skridt overvåges nu af Kriminalforsorgen

Peter Birchs mindste skridt overvåges nu af Kriminalforsorgen

Foto: All Over

Så kom dagen, som reality-parret Peter Birch og Amalie Szigethy har frygtet de sidste mange uger.

Tidligere i dag fik Peter sat elektronisk fodlænke på. Dermed vil alle hans bevægelser i de næste 40 dage blive fulgt af Kriminalforsorgen.

Læs også: Peter og Amalie efter dommen: I dybt chok

Peter Birch fik dommen for vold mod sin kærste Amalie. I stedet for spjældet fik han lov til at afsone i hjemmet på betingelse af, at han overholder de regler, fodlænken er omfattet af. Og listen er lang.

- Det sværeste bliver at holde sig fra alkohol, siger Peter, der under afsoningen har fået lov til at passe sit job som bartender på Cheap i København.

For at komme i betragtning til fodlænken er Amalie og Peter blevet nødt til at flytte fra hinanden. Peter bor nu hos sin lillebror.

Læs også: Ulven Peter: Jeg har sovet ad helvede til

Kriminalforsorgen har opstillet nogle meget stramme regler for reality-fyrens gøren og laden. Overholder han ikke disse, ryger han direkte bag lås og slå.

Men Peter tager det hele med oprejst pande og er ikke bleg for at svare på spørgsmål fra pressen.

- Det er da meget rart for folk at vide, hvor slemt det kan ende, siger han.

Peter fik i september sidste år en betinget fængselsstraf på 40 dage for vold mod Amalie. Selvom hun trak alle sine anklager tilbage, valgte retten alligevel at dømme ham for at have taget halsgreb på Amalie. Peter har hele tiden fastholdt sin uskyld.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close