Nyheder27. juni 2008

Ulrich Thomsen: På lykkepiller

Den talentfulde skuespiller er er på anti-depressivt medicin i ny film, som netop er blevet udtaget til filmfestivalen i San Sebastian
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/ulrichlykkepiller2-jpg.jpg

Ulrich Thomsen er en skuespiller med succes. Til september er han aktuel i filmen "Den du frygter", som er blevet udtaget til fimfestivalen i San Sebastián. Det skriver Ekstra Bladet.

I filmen spiller han en mand, Michael, der siger ja til at deltage i et medicinsk forsøg med en ny slags lykkepille. Midlet viser sig dog at have alvorlige bivirkninger, men Michael nægter at stoppe med pillerne, fordi de giver ham en ro og selvkontrol, som han ikke tidligere har oplevet.

Eftertragtet skuespiller
Filmen "Den du frygter" er kun én i en række, som Ulrich Thomsen har haft travlt med på det seneste. Mange har sendt bud efter den dygtige skuespiller, som netop har afsluttet optagelserne til en ny tysk film og to amerikanske. ("Lulu and Jimi", "Tell-Tale" og "The International".

Han har også medvirket i en tysk TV-thriller og i øjeblikket forhandler han om en større rolle i en amerikansk film.

"Den du frygter"
Filmen er instrueret af dogmebroderen Khristian Levring.
Udover Ulrich Thomsen der spiller Michael, medvirker Paprika Steen som Michaels kone, mens Lars Brygmann spiller broderen.
Stine Stengade spiller Lars Brygmanns kone.

Desuden medvirker Bodil Udsen som Michaels mor - i øvrigt er det den aller sidste filmrolle Bodil Udsens nåede at have inden hun døde i februar 2008.

Sponsoreret indhold