Ulla Essendrop: Skifter job

Ulla Essendrop skifter boldbane.

Ulla Essendrop skifter boldbane.

Foto: All OverHun plejer at præsentere seneste nyt fra sportens verden. Men nu skal danskerne tli at vænne sig tli at se Ulla Essendrop i en langt mere alvorlig rolle.

Det sker, når hun skal stå i spidsen for anden sæson af dokumentar-serien "Rod i familien".

En anden smuk vært har også fået nyt job

Her kommer Ulla Essendrop helt tæt på danske familier, der er blevet så uvenner, at de ikke har talt sammen eller set hinanden i flere år. Sportsværtens opgave er at få de første forsøg på forsoning sparket i gang.

Ulla Essendrop mærkede de store følelser

- De måneder optagelserne stod på har virkelig fremkaldt store følelser - ikke kun hos de medvirkende, men også hos mig. Jeg har meget stor respekt for det mod og den styrke som de medvirkende har fundet frem hos sig selv og som hjalp dem til at tage de første skridt mod forsoning. Brud mellem søskende eller børn og forældre er langt mere almindeligt end man umiddelbart lige forestiller sig. Så jeg håber, at de familier der fandt styrken og modet til at deltage i programmet kan inspirere andre, der savner kontakt med et familiemedlem, siger Ulla Essendrop.

Du kan se Ulla Essendrop prøver kræfter med uvenskab og forsoning, når DR sender første afsnit af "Rod i familien" onsdag den 13. marts kl. 21.00 på DR1.

Se, hvad Ulla Essendrop faldt for hos kæresten

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close