Nyheder4. maj 2012

Ulla Essendrop: Romantisk gave fra Bøjgaard

Se hvad den smaskforelskede TV-skønhed fik af sin splinternye kæreste
Den 35-årige TV-godte Ulla Essendrop har grund til at smile. Hendes nye kæreste Jimmy Bøjgaard er rigtig god til at forkæle hende
Den 35-årige TV-godte Ulla Essendrop har grund til at smile. Hendes nye kæreste Jimmy Bøjgaard er rigtig god til at forkæle hende
 Foto: All Over

For omkring tre måneder siden afslørede den kønne TV-vært Ulla Essendrop, at hun havde fundet kærligheden med sin tidligere TV2- kollega Jimmy Bøjgaard.

Og at dømme efter Ullas Twitter-opdateringer er TV2 Sport-værten Jimmy Bøjgaard en sand romantiker, der vil gøre alt for at holde på sin smukke kæreste.

- Åhhhh så blev jeg lige overrasket med dém her og en dinnerdate, og mindet om at jeg har den dejligste mand, skriver Ulla på sin Twitter-profil, efter Jimmy har overrasket hende med en imponerende buket røde og lyserøde roser.

Læs også: Årets par: Baben og gavtyven
35-årige Ulla Essendrop blev i sommers skilt fra sin mand, den 17 år ældre performance-coach Jimmy Støvring.

Ifølge den smukke sportsvært gik ægteskabet i vasken, fordi de bl.a. arbejde i hver sin ende af landet og derfor havde svært ved at få en dagligdag til at fungere.

Noget tyder på, at Ulla ikke vil begå samme fejl med sin nye kærlighed.

Læs også: Ulla Essendrop: Dropper TV2
I starten af marts sagde hun således op på TV2 for en tilsvarende stilling på DR i København, hvor hendes nye kæreste romantiske hr. Bøjgaard også bor.

Sponsoreret indhold