Nyheder31. januar 2018

Hård opvækst: Ulla Essendrop blev efterladt på trappe i Indien

TV-vært Ulla Essendrop blev som ganske spæd efterladt på en trappe foran et hospital i Indien. Hun tilbragte sine tre første år på et børnehjem og husker intet, før at hun blev adopteret af en dansk familie. - Jeg sidder her og har fået et rigtig godt liv i Danmark. Men det er der andre, der ikke har. Det er bagsiden af medaljen, og jeg kan få helt vildt dårlig samvittighed, for de skæbner er så hårde at tænke på, fortæller Ulla Essendrop i dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/a6bbc916f42546d2a89f604564f748a5.jpg
 Foto: ALL OVER

Aftenshowets populære vært Ulla Essendrop tænker tit på, hvordan hendes liv havde set ud, hvis hun ikke havde været en af de heldige.

For 41 år siden blev Ulla Essendrop som ganske spæd efterladt på en trappe foran et hospital i Indien.

Hun blev fundet af personalet og bragt til et børnehospital, hvor hun boede de første tre år af sit liv, før at hun var en af de heldige børnehjemsbørn, der blev adopteret.

Ulla Essendrop blev adopteret af et ægtepar i Skalborg syd for Aalborg – og i dag tænker TV-værten ofte over hendes heldige skæbne.

Det fortæller hun i et ærligt interview med Ude & Hjemme:

- Jeg sidder her og har fået et rigtig godt liv i Danmark. Men det er der andre, der ikke har. Det er bagsiden af medaljen, og jeg kan få helt vildt dårlig samvittighed, for de skæbner er så hårde at tænke på. Jeg ved godt, det ikke nytter noget at slå sig selv i hovedet. Det var jo ikke mit valg. Men jeg tænker rigtig meget over, hvor heldig jeg har været, siger Ulla Essendrop i interviewet med Ude & Hjemme.

Hun husker intet fra sine tre år på børnehjemmet, men har sidenhen fået fortalt, at hun var en lille pige, der ville have varme og kærlighed, og at hun var en pige, der talte meget og var viljestærk.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-92700.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Jimmy Bøjgaard og Ulla Essendrop. Foto: All Over

- Det er meget mærkeligt, at der er tre år af mit liv, som jeg slet ikke kender til. Ingen kan fortælle mig, hvad der er sket, og ingen kan sige: Da du var lille, gjorde du sådan og sådan, siger Ulla, som har fået de tidlige barndomsoplevelser endnu tættere på nu, hvor hun selv er blevet mor og dermed er blevet ekstremt bevidst om, hvor vigtig kropskontakt, kærlighed og øjenkontakt er i et barns første år, siger Ulla Essendrop i interviewet med Ude & Hjemme.

Ulla Essendrop og kæresten Jimmy Bøjgaard blev forældre for første gang sidste år. Den lykkelige nyhed afslørede journalisten selv på Instagram, hvor hun delte et billede af sønnens små fusser efter fødslen.

Ulla Essendrop og Jimmy Bøjgaard har dannet par siden 2012. I den forbindelse fortalte Ulla Essendrop i et interview med BILLED-BLADET, hvorfor hun var faldet for Jimmy Bøjgaard:

- Jimmy er enormt kærlig og romantisk. Han er meget klog, skarp og intelligent - næsten helt autistisk, for han kan huske alt, hvad han har læst, siden han var fire år. Og så kan jeg godt lide hans humor, har Ulla fortalt til ugebladet.

Du kan se flere billeder af Ulla Essendrop i galleriet herunder:

Ulla Essendrop

Sponsoreret indhold