Nyheder11. januar 2022

Ulækkert fund i "nyt" tøj

Michelle Ivalu fik mere, end hun havde bestilt, da hun åbnede pakken med sin ”nye” jakke.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/271330441_314104627294712_255108324357105147_n.jpg
 Foto: Privat

- Jeg prøver at tage den på, og så kan jeg bare se, der er noget i lommen, og da jeg tager hånden ned i lommen, mærker jeg noget klamt, fortæller Michelle Ivalu til sh.dk

Hun havde bestilt en ny jakke fra Zalando i den gode tro, at den var helt ny, men da hun tager hænderne ned i jakken, finder hun noget, der indikerer, at hun nok ikke er den første, der har haft jakken på.

-Da jeg tømmer lommen, finder jeg to brugte mundbind og et krøllet snotpapir. Det synes jeg bare er pisseklamt, fortæller Michelle Ivalu.

Tilbudt prisnedslag

Michelle kontakter med det samme Zalando, hvor hun har købt jakken. En medarbejder ved kundeservice giver hende ret i, det er et ulækkert fund siger, hun skal lave en reklamation på jakken, fortæller hun.

Zalando tilbyder hende et prisnedslag på 188,70 danske kroner på jakken, hun selv har betalt 629 kroner for.

- Jeg synes det er lidt underligt. For jeg har jo købt den som ny, men den er jo tydeligvis blevet brugt af en anden for mig, så jeg synes ikke 188,70 er særlig stort nedslag.

Hun fik at vide, hun også kunne returnere jakken og få det fulde beløb tilbage.

- Det regner jeg med at gøre, men det er da lidt klamt at tænke på, den nok bare bliver solgt videre igen, så en anden kan købe den, som var den ny.

- Jeg regner med at prøve at gå i en rigtig butik og finde jakken i stedet, så jeg slipper for sådan en overraskelse igen, fortæller Michelle Ivalu.

Sponsoreret indhold