Nyheder8. august 2016

Uheldige Leo: Ramt af stafylokokker

Leos hofteoperation har vist sig at give flere komplikationer, end den nordjyske duo først troede.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sussi_og_leo_foto_dan.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Et uheld kommer sjældent alene, det kan Sussi og Leo godt skrive under på.

Efter Leo for en måned siden brækkede hoften og efterfølgende blev opereret, har det ene uheld været fulgt af det næste.

- Nyren har svigtet, så han får dialyse, og så er der gået betændelse i benet, så han har fået stafylokokker, fortæller Sussi fra hjemmet i Saltum.

Efter Leos første operation var han ellers hurtigt på højkant igen, men da han atter stod på scenen, foretog han et forkert vred, så han brækkede benet.

- De tror, det måske er fordi, der også var en lille revne ned i benet og så har den protese, som han fik sat ind i hoften, gjort den revne større og så brækkede benet, fortæller Sussi.

Lige nu har Sussi Allan Wester Lassen med som afløser, og parret ved endnu ikke, hvornår Leo bliver udskrevet og kan være med på scenen.

- Jeg håber, han kommer hjem i weekenden, men de skal lige have gang i nyren og have bugt med de stafylokokker, siger Sussi.

Parret regner dog med, at der går lidt længere, før han er tilbage på scenen.

- Han skal i hvert fald tage den med ro denne gang og lade være med at lave så vilde bevægelser, men vi var begge ivrige for, at han skulle med tilbage på scenen, efter han brækkede hoften, siger Sussi.

Heldigvis har de mange uheld, da heller ikke betydet, at hverken Sussi eller Leo har mistet deres gode humør.

- Han er ved godt mod og har fået sin computer ud på sygehuset, så han kan sidde derude og lave lidt ting og tjekke mails, fortæller Sussi.

- Og så har han spurgt om ikke jeg tager autocamperen ud og besøger ham i dag, så jeg kan have hunden med, smiler Sussi.

Sussi og Leo - Leo har brækket hoften

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold