Nyheder30. august 2007

UFRIVILLIG FERIE

Amy Winehouse og hendes kæreste Blake Fielder-Civil er i øjeblikket på en tvunget ferie på tropeøen St. Lucia
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/tvungetfeben-jpg.jpg

Den storsælgende sanger fik forleden valget mellem endnu en omgang på en afvænningsklinik eller en tur sydpå. Hendes manager og forældre har i fællesskab arrangeret turen for at få Amy og hendes husbond væk fra alle stofferne og sprutten i London, det skriver den engelske avis The Sun, der har talt med en kilde tæt på parret.

Derudover går der også rygter om, at de simpelthen blev nødt til at tage af sted, fordi de var ved at blive smidt ud af Covent Garden Hotel, som de boede på i London. Ledelsen havde simpelthen fået nok af parrets bizarre opførsel.

Ifølge kilden er specielt 24-årige Blake utilfreds med at blive sendt væk fra Londons trygge gader. Det forlyder nemlig, at hans stofmisbrug er så langt ude, at han burde indlægges.

Både Amys forældre og svigerforældre har flere gange udtrykt bekymring for sangeren og hendes ægtefælles problemer.
- De har begge brug for medicinsk hjælp, inden én af dem - hvis ikke begge to - dør, sagde Blakes mor fortvivlet forleden i et engelsk radioprogram.

Billederne fra ferien taler da også deres eget tydelige sprog, der fortæller, hvor slemt det står til med den 23-årige britiske sanger. Hun er mildest talt afpillet og har næsten ikke noget fedt tilbage på kroppen - hverken til gården eller til gaden.

Sponsoreret indhold