Nyheder 17. juni 2008

Uffe Holm: Tilbage som TV-vært

Den 31-årige komiker kommer til at stå i spidsen for et nyt comedy-program kaldet ”Stå Op” på Kanal 5
Foto: Thomas Laursen

Den tidligere skærmtrold slår i øjeblikket sine folder som morgenfrisk radiovært på The Voice, men til efteråret vender han atter tilbage til skærmen.

Uffe Holm har takket ja til at være vært på programmet "Stå op", der på forhånd lover skøre, overraskende og pinlige historier.

- Jeg synes, at "Stå Op" er et sjovt, dejligt og simpelt program. Der er ikke tale om et nyt talent- eller gameshow, så det bliver rart med et friskt pust, siger Uffe Holm, der ikke kan garantere, at han ikke selv bliver udleveret af vennerne i programmet.

I "STÅ OP" kan ingen føle sig fredet - alle står for skud, og alt kan ske. Blandt publikum sidder programmets intetanende hovedpersoner. Deres historier er, uden de selv ved det, blevet tilmeldt af deres venner eller familie. Ved hjælp af små ledetråde og stikord går Uffe Holm efter den gode, sjove, overraskende eller pinlige historie. Så hvis der er én blandt publikum, der kan genkende en historie som deres egen, skal de rejse sig op og hjælpe Uffe med at fortælle historien færdig.

Castingen er i gang - tilmeld din ven nu!
Kan du en pinlig, skør eller overraskende historie om en af dine venner eller familiemedlemmer, kan du allerede nu melde dem til programmet på www.kanal5.dk

Sponsoreret indhold