Uffe Holm: Det skal ikke være surt show

Foto: Thomas S. Laursen12 timer om dagen. Så mange timer har komikeren Uffe Holm og danserinden Karina Frimodt brugt i træningslokalet op mod fredagens store finale i Vild med dans.
Men der bliver ikke trænet 12 timer i træk. For parret går meget op i, at det også skal være sjovt at øve.
- Vi vil rigtig gerne vinde. Men vi har det sådan, at det må ikke blive surt show. Nu har vi kæmpet så lang tid, og den finale skal være en fest for os og for dem, der kigger på os. Og det skal være super, super fedt, siger Uffe Holm, mens han slænger sig i en sofa i træningslokalet.
I rummet ved siden af, er finalens andet par, bordtennisspilleren Mie Skov og danseren Mads Vad, ved at træne. Her kan man tydeligt mærke forskellen på de to par, der skal kæmpe om seernes stemmer. For hos Mie og Mads bliver der knoklet igennem, mens Uffe Holm og Karina Frimodt selv kalder sig for "kaffeholdet".

Se det frække Vild med Dans galleri her

- Vi arbejder på forskellige måder. Hvis jeg bad Uffe om at træne 12 timer i træk, så var vi gået døde for lang tid siden. Og så havde vi ikke stået i en finale, for så havde Uffe givet op, fortæller Karina Frimodt.
- Mie og Mads er arbejdsheste. De er virkelig sportsfolk. Vi er nok lidt mere kaffeholdet, vi træner stadig meget, og vi er her i lige så mange timer, men det er også vigtigt for os at hygge os, siger hun.

Mens Uffe Holm vurderer, at den 27-årige Mie Skov dansemæssigt måske er et mulehår bedre end ham, så har han bragt noget andet med sig på gulvet som komiker, der er vant til at optræde.
- Der er ingen tvivl om, at vi er gået op i at underholde, vi har givet noget af os selv i interviews og i vores små videoklip og har selvfølgelig også prøvet at levere en god dans.

- Men Vild med dans er jo kun 50 procent dans. Man bruger længere tid foran dommerne og sammen med Claus Elming, end man bruger på dansegulvet, så der bliver man nødt til at sige noget sjovt, give noget kant og komme lidt frem i bussen. Og der har vi nok en fordel i forhold til dem. De bruger lang tid på, at Mies fod skal sidde 100 procent rigtigt, hvor min måske kun sidder 95 procent, siger Uffe Holm.

Hvem der vinder finalen fredag aften, er op til seerne at beslutte. Eller som komikeren formulerer det:
- Seerne skal finde ud af, om de er blevet forelskede i en drengepige, der er blevet til en kvinde, eller en drengerøv, der er blevet til en gentleman.


Se det store Vild med Dans galleri lige her

Finalen bliver sendt på TV2 klokken 20.00 fredag aften.


Kom med bag kulisserne på Vild med Dans på vores Instagram-profil SEOGHOERDK
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close