Uffe Elbæk scorer kassen

Uffe Elbæk, der her ses til Copenhagen Pride-fest i 2016, står til at tjene en ordentlig slat penge på sin Frederiksbergbolig.

Uffe Elbæk, der her ses til Copenhagen Pride-fest i 2016, står til at tjene en ordentlig slat penge på sin Frederiksbergbolig.

Foto: All Over Press

 
 
Statsministerkandidaten Uffe Elbæk sikrede sin alderdom, da han for 11 år siden købte en 2. sals herskabslejlighed på Frederiksberg for 4.330.000 kr.
 
 
Priserne på Frederiksberg-ejendomme er nemlig steget voldsomt siden, og nu skiller den 64-årige politiker sig af med boligen. De 150 kvadratmeter, som Uffe deler med sin ægtefælle Jens Pedersen, kan købes for 7.250.000 kr. - og dermed står Alternativets stifter til at tjene 2.920.000 skattefri kroner.
 
Hvis Uffe Elbæk bliver statsminister, vil han ophæve skattestoppet på ejendomsværdiskat - det betyder, at med Uffe i statsministerkontoret, bliver det dyrere at være boligejer, og hvis man tror på, at den århusianske kaoskaptajn får magten, er det fornuftigt nok at sælge nu.
 
Uffe Elbæks lejlighed beskrives af ejendomsmægleren som smuk og utrolig indbydende. Den ligger på hjørnet af Gammel Kongevej og Alhambravej og har stuk, høje paneler og velholdte fyldningsdøre.
 
Ifølge Alternativet sælger Uffe Elbæk lejligheden, fordi hans mor døde i juli, og han overtager nu hendes rækkehus ved Bellahøj.
 
Efter at SE og HØR har omtalt Uffe Elbæks potentielle milliongevinst på boligmarkedet kommenterer han selv det kommende boligsalg på Facebook:
 
- Kære Se og Hør og alle jer andre - Ja, det er helt korrekt, at jeg har sat min lejlighed til salg. Hvorfor? Fordi jeg skal overtage min mors rækkehus, som hun blev født i for 92 år siden – og som hun døde i i sidste måned.
 
- Det betyder rigtig nok, at jeg tjener penge på min lejlighed, hvis den da bliver solgt. Men jeg glæder mig til at flytte til Bellahøj og bo i det hus, der har været rammen om meget af min mors, min families og også mit eget liv, skriver Uffe Elbæk på Facebook.
 
Se billeder fra Uffe Elbæks lejlighed her.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close