Nyheder29. marts 2010

Uffe Buchard: Sammen med baronessen

Modebossen og Caroline Fleming er det nye hotte par
Caroline og Uffe er TV's nye dynamiske duo
Caroline og Uffe er TV's nye dynamiske duo
 Foto: Hanne Juul og Thomas Laursen

Dansk TV har fået et helt nyt makkerpar - Uffe Buchard og Caroline Fleming. I den danske udgave af "Topmodel" skal den forelskede baronesse være vært, og modebossen har sagt ja til både at være dommer og mentor for de unge smukke piger, der kæmper om en modelkontrakt.

Læs mere: Jul med Bendtner?

- I Topmodel-regi forventer jeg naturligvis, at vi rent faktisk får skabt en stjerne. En topmodel-spire, som jeg uden tøven vil lade åbne flere af mine shows under f.eks. modeugen i august, og som jeg vil få lyst til at booke til forskellige job i fremtiden, siger Uffe Buchard.

Derfor skal de to til at tilbringe rigtig meget tid sammen for at finde den danske pige, som kan gøre sig på catwalks og magasinforsider kloden rundt.

Læs mere: Uffe Buchard scorer kuvøseguf

Den danske modekonge har netop været med i programmet "Til middag hos…" på TV3, hvor han udtalte: "hellere være tynd og svimmel end tyk og glad". Det med at være tynd er noget Caroline Fleming praktiserer i helt stor stil, så mon ikke de to vil have meget tilfælles?

Programmerne bliver vist på Kanal 4, og der er stadig brug for stanglækre piger, så hvis du drømmer om at blive feteret model, så kan du stadig nå at tilmelde dig. Du kan ansøge på www.kanal4.dk.

Sponsoreret indhold