Nyheder 23. juni

Udsendte Simone overraskede sin lillebror: Dukkede op til hans studentereksamen

Det var en ekstra særlig dag for Rasmus Bomann Jensen, da han fik sin studenterhue og kunne vinke farvel til Ringsted Handelsgymnasium
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er ingen tvivl om, at det er en stor dag, når tre års slid er overstået, og studenterhuen endelig sidder på hovedet.

Men for Rasmus Bomann Jensen var dagen, hvor han fik sin studentereksamen og vinkede farvel til Ringsted Handelsgymnasium, dog lidt større end de flestes.

Da han kom ud af eksamenslokalet for præcis fem år siden i dag, stod der nemlig en gæst, som han ikke havde forventet ville dukke op.

Det var hans søster Simone Bomann Jensen, som havde været udsendt i Kuwait, og som han ikke havde set længe.

Ville overraske sin lillebror

– Da jeg fik udsendelsen, vidste jeg udmærket, at den lå oveni datoen, hvor min bror blev student, fortæller Simone Bomann Jensen til SE og HØR.

Simone stod dog i den heldige situation, at hun måtte vælge en periode, hvor hun kunne rejse hjem til Danmark, og den skulle selvfølgelig placeres på Rasmus' eksamensdag – men uden at han fattede mistanke.

– Han troede bestemt ikke, at jeg kunne komme hjem, så jeg ville gerne overraske ham, fortæller Simone Bomann Jensen til SE og HØR.

Og som sagt, så gjort.

Stak sin lillebror en hvid løgn 

For at overraskelsen kunne gå op i en højere enhed, og Rasmus ikke lurede, at Simone kunne rejse hjem, måtte hun dog stikke ham en lille hvid løgn.

– Jeg bildte ham ind, at der var så mange opgaver nede i missionsområdet, at det desværre ikke var muligt for mig at komme hjem til Danmark, hvilket han var super ked af, fortæller hun.

Men da kalenderen sagde den 20. juni 2017, var virkeligheden en anden.

Her satte Simone sig nemlig ind i et fly i retning mod København, og i samarbejde med familie, venner og Rasmus' studiekammerater troppede hun op på Ringsted Handelsgymnasium på dagen, hvor han færdiggjorde sin eksamen.

Og den havde Rasmus bestemt ikke set komme. Tværtimod. 

– Da døren går op, ser han vores forældre som det første, og idet han så vender sig om for at blive lykønsket af resten (af dem, som stod foran, red.) ser han mig stå med huen i hånden, siger Simone Bomann og fortsætter:

– Og ser man videoen, er man nok ikke i tvivl om den gensynsglæde og søskendekærlighed, der udspiller sig. 

Det var noget af en overraskelse, der mødte Rasmus, da han fik sin studenterhue.

Foto: Privat

Rasmus Bomann Jensen fortæller da også til SE og HØR, at han husker situationen efter sin eksamen meget tydeligt den dag i dag. Han var nemlig både forvirret og glad på samme tid.

– Jeg blev meget overrasket og rørt, det kan jeg ikke skjule, fortæller Rasmus Bomann Jensen til SE og HØR og fortsætter:

– Jeg følte, at jeg røg gennem hele følelsesregisteret på samme tid. Jeg kunne slet ikke få det til at hænge sammen, det var virkelig en god overraskelse og et dejligt gensyn. 

Du kan se videoen øverst i artiklen. 

Sponsoreret indhold