Uden varsel: Så brutalt var bruddet

De to før det hele sluttede

De to før det hele sluttede

Foto: Ole Bjørk
Det kom som noget af et chok for alle, da golfspilleren Rory McIlroy onsdag formiddag smed bomben og bekendtgjorde, at han har dumpet tennis-baben Caroline Wozniacki, som han ellers skulle giftes med ved et storslået bryllup senere på året.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki havde købt og prøvet kjolen

Og ifølge Ekstra Bladet kom chok-bruddet også bag på Caroline Wozniacki selv. Den kommende brud skulle ifølge avisen have fået den chokerende besked fra Rory McIlroy så sent som tirsdag aften - altså blot et døgn inden, at golfspilleren i en kort og kølig pressemeddelelse skrev, at han - efter at have sendt bryllupsinvitationerne ud - blev " klar over, at (han) ikke var parat til alt det, et ægteskab indebærer".
De to sportsstjerner før det chokerende brud (Foto: AOP)


Selv tilføjede den 25-årige golfspiller senere på dagen, at parret var enige om aflyse brylluppet, og at det var en "gensidig beslutning" at gå hvert til sit.

Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger er dette ikke i overensstemmelse med sandheden - beskeden om at det ekstravagante bryllup i New York var afblæst og tre års forhold slut, kom bag på Caroline Wozniacki.

Det er da heller ikke mere end få dage siden, at en tilsyneladende glad og forelsket Rory McIlroy lagde dette billede op på sin Twitter-profil.
(Foto: Rory McIlroy/Twitter)

De to nød med andre ord både hinanden, en middag og en forrygende udsigt på den fashionable restaurant Nobu Monte Carlo i Frankrig.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki om bruddet: Det er en hård tid for mig

Og så sent som 13. maj - altså sidste tirsdag - var det Caroline Wozniacki, der glad tweetede om sportsstjernernes forhold. I tennis-darlingens tweet skrev hun, at 'der vist er et barn og en voksen i vores forhold' - og hentydede til, at tennis-baben elskede at drikke varm kakao med massevis af flødeskum.
(Foto: Caroline Wozniacki/Twitter)

Tennis-baben har også selv først i dag udtalt sig om bruddet med sin to år ældre kæreste. Det skete på Twitter, hvor Caroline Wozniacki kaldte dette for "en hård tid":

- Det er en hård tid for mig nu. Tak for alle de søde beskeder. Glad for at jeg støtter Liverpool lige nu, for så ved jeg, at jeg aldrig vil gå alene (med hentydning til, at ordsproget 'You'll never walk alone' knyttes til det engelske fodboldhold, red.).

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close