Nyheder23. juli 2016

Tyve stjal Smadremanden

Tyveknægte var på spil hos Zirkus Nemo
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/smadremanden-all-over.jpg
 Foto: All Over

Den altid rasende figur Smadremanden er blevet en fast del af Søren Østergaards Zirkus Nemo. Faktisk er han blevet så populær, at tyveknægte forsøgte at løbe med en stor fotostat af ham, som publikum kan få taget billeder med. Cirkusdirektør Østergaard satte efter banditterne.

- Jeg er lidt af en bangebuks, og jeg havde ikke noget tøj på, så jeg kiggede bare ud ad vinduet, men kunne intet se og gik tilbage i seng. Pludselig knirkede det igen, og denne gang gik lågen i hegnet også, så nu sprang jeg op. Faktisk glemte jeg helt at være bange, og jeg glemte også, at jeg var halvnøgen. Jeg løb af sted efter tyvene, mens jeg råbte, at de skulle smide, hvad de havde i hænderne - og en masse andet. Tænk det gjorde de så. Måske overvejede de ikke, at det bare var en gammel mand, der halsede efter dem, fortæller Smadremandens ”far” og redningsmand, Søren Østergaard til Ekstra Bladet.

Tyveriforsøget fandt sted en nat Zirkus Nemo var i Aarhus. Også et par dage forinden havde der været ubudne gæster på cirkuspladsen. De var stukket af med Målermandens kostume. Heldigvis blev det afleveret senere samme dag af nogle, der sagde de havde fundet det.

Den forklaring tror Østergaard ikke på, men det vigtigste er at kostumet kom tilbage, mener han.

Københavnere har mulighed for at opleve Zirkus Nemo fra 2. august.

Sponsoreret indhold