Nyheder14. januar 2011

Tvillingerne: Kommer hjem i dag

Endelig får vi de royale rollinger at se. Læs, hvorfor de har været indlagt så længe
Forvent at se nogle babyer, der er lidt gule i huden, når kronprinseparret og de royale tvillinger forlader Riget i eftermiddag
Forvent at se nogle babyer, der er lidt gule i huden, når kronprinseparret og de royale tvillinger forlader Riget i eftermiddag
 Foto: All Over

Siden kronprinsesse Mary fødte i lørdags på Rigshospitalet, har hele Danmark ventet i åndeløs spænding på at se de 2 royale rollinger. I dag går det så løs. Hoffet har meddelt, at kronprinseparret og den nye prins og prinsesse forlader Riget i eftermiddag.

Se også: Galleri: Kongelige babyer

Normalt sendes andengangsfødende hjem efter 4 timer, men kronprinsessen har været indlagt i 7 dage. I går kom det frem, at tvillingerne har lidt af gulsot. En ganske ufarlig lidelse, der ses hos mindst en tredjedel af alle nyfødte og hyppigere hos for tidligt fødte. Børn med gulsot får en gullig farve i huden og øjnene. Lidelsen er for det meste ganske ufarlig og går væk af sig selv. I slemmere tilfælde kan ungerne blive behandlet med blåt eller grønt lys i en kuvøse.

Læs også: Tvillinger: Det skal de hedde

Da prins Christian kom til verden i 2005, fik han også gulsot kort efter hjemkomsten til Fredensborg Slot, og kronprinseparret måtte tilbage til Riget for at få ham behandlet.



Sponsoreret indhold