Nyheder14. november 2012

Tvillingerne fra "Topmodel": Det fejler vi

Det smukke søskendepar fra Slagelse lider af den samme sygdom
Ude og Hjemme har interviewet de flotte tvillinger, som ikke altid har haft det lige nemt.
Ude og Hjemme har interviewet de flotte tvillinger, som ikke altid har haft det lige nemt.
 Foto: Morten MejneckeModefotografer, agenter og topstylister slår lige nu hænderne sammen på skift i begejstring over de 15-årige tvillinger, Hanna og Emma Rolsted Jensen, fra Kanal 4-serien "Topmodel".

I programmet kan man se søstrene fra Slagelse spankulere selvsikkert op ad catwalken for at imponere Caroline Fleming.

"Topmodel": Onde Uffe
Livet som modeller er dog helt nyt for Hanna og Emma. Det er den store anerkendelse også, kan Ude og Hjemme fortælle i et interview med de smukke piger.

Igennem det meste af deres liv har de begge kæmpet hårdt for at følge med både socialt og fagligt i skolen. Indtil for nylig vidste hverken de eller deres bekymrede forældre, hvorfor de havde så svært ved det hele.

Caroline Fleming: Køb mit tøj

Men nu har familien endelig fået en forklaring. Først fik Emma og senere også Hanna konstateret ADHD. Eller rettere den variant af sygdommen, som kaldes ADD, hvor man ikke er hyperaktiv, men derimod mere stille. Fælles for ADHD og ADD er koncentrationsbesvær.

Nu får begge pigerne medicin, og selvom det tog tid at finde den rigtige mængde og den rigtige type, har det hjulpet dem meget. Deltagelsen i "Topmodel" har også givet dem et positivt skub. Nu føler de to piger endelig, de har succes.

Læs interviewet med pigerne her

Sponsoreret indhold