Nyheder8. december 2016

TV3 afslører ny satsning med kendt bokse-familie i hovedrollen

Til foråret kan danskerne se frem til TV3’s nyeste satsning, hvor vi kommer helt tæt på den kendte bokser Patrick Nielsen og hans familie
https://imgix.seoghoer.dk/patrick_micki_nielsen_dm-0023-2016.jpg
 Dan Mariegaard

Danskerne er helt vilde med Familien fra Bryggen, hvor vi i 10 sæsoner har fulgt med i Linse, Mopper og Geggos liv. Til foråret er TV3 klar med et ny program, hvor vi kan komme ind under huden på en af Danmarks store boksefamilier.

Her er boksebrødrende Patrick og Micki Nielsen sammen med resten af familien klar til at lukke danskerne ind i deres hverdag.

- Jeg synes, det er et rigtig godt program, der viser en anden side af familien end boksningen har gjort. Man er vant til at se den barske side, men nu kommer 'Familien Nielsen', som viser, at der er flere sider af boksebrødrene, siger Patrick Nielsen til Ekstra Bladet.

Programmet er allerede blevet optaget, ogfår altså premiere i det tidlige forår.

Her vil seerne blandt andet kunne følge Patrick Nielsen og hans kæreste i deres forberedelser til fødslen af deres første barn.

Patrick Nielsen og Micki Nielsen er allerede kendte navne i bokseverdenen, hvor de begge har gjort sig bemærket i de store kampe. Patrick Nielsen har derudover deltaget i både ”Vild Med Dans”, "Stjerner På Vippen" og ”Paradise Hotel”.

Det nye program betyder dog ikke, at ”Familien fra Bryggen” stopper. Både Linse og Geggo har nemlig sagt ja til at deltage i en 11. sæson, der angiveligt allerede er i gang med at blive optaget.

Herunder kan du se flere billeder af Patrick Nielsen, fra hans deltagelse i "Paradise Hotel".

Galleri: Se Patrick Nielsen fyre den af

Sponsoreret indhold