TV2 RADIO: LUKKER TIL MAJ

Mediekoncernen TV2's smertensbarn, TV2 Radio, lukker og slukker den 1. maj. Det bekræfter kilder over for SE og HØR, selv om TV2's administrerende direktør Merete Eldrup for bare to uger siden afviste alle spekulationer om stationens lukning.

Men det kan ikke komme som et chok, for hele radioeventyret har været en dyr affære. Først var det Casper Christensen, der fik et millionbeløb for at blive vært. Så var det store navne som Timm Vladimir, Jan Gintberg, Lars Hjortshøj og Andrea Elisabeth Rudolph, der for skyhøje gager skulle trække lyttere til.

Men lige lidt hjalp det. Kendisværterne havde travlt med at pleje egne interesser. Nogle ansatte venner til en kæmpeløn, og andre sagde op, før de egentlig var kommet i gang.
Mens de krukkede værter kom og gik, udeblev lytterne, og radiostationen førte TV2 ud i en strid økonomisk modvind. TV2 endte med et kæmpe underskud på 213 millioner kroner i 2007, hvoraf radioen var ansvarlig for de 162 millioner.

Stationenes eneste redning er, hvis en køber eller investor skulle forbarme sig over dem og læsse en ordentlig bunke penge ned i det bundløse radiohul.
Ellers må de tilbageværende kendisværter ud at se sig om efter et nyt job, der med garanti ikke betaler lige så godt.

Læs mere om hvem, der mister deres job i ugens SE og HØR

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close