TV2-babe: Stor personlig sejr

Camilla Nørgaard er et af TV2\'s smækreste ansigter. Her ved en koncert i PARKEN.

Camilla Nørgaard er et af TV2's smækreste ansigter. Her ved en koncert i PARKEN.

Foto: All OverGodt nok er hun slank, lækker og fit, men dejlige Camilla Nørgaard fra TV2 Sporten har i flere år været for skadet til at kunne løbe ordentligt.

Derfor satte hun sig for noget tid siden et mål: Med personlig træner tilknyttet og ordentlig vejledning undervejs ville hun forsøge at træne sig op til at kunne løbe de berømte 5 kilometer til årets store DHL-stævne i Fælledparken i København uden at bentøjet skulle svigte.

Fetterlein: Jeg knaldede hende og tog penge

Og søreme om ikke det lykkedes. Sammen med bl.a.den tidligere atletik-stjerne Wilson Kipketer løb Camilla på et hold for Parkinsonforeningen. De øvrige løbere på holdet var de olympiske guldvindere i roning, Eskild Ebbesen og Rasmus Quist og svømmeren Mette Jacobsen. Holdet gennemførte i en sammenlagt tid på 1.53.08.

Rystet Camilla Nørgaard: Du lyver, Frederik!

Efterfølgende gav Camilla Nørgaard, som i 2011 var en del i medierne pga. et mislykket bogrojekt med Frederik Fetterlein, følelserne frit løb på Facebook, hvor hun fortalte om sin overvældende oplevelse.

"Et stk lykkelig og lidt træt løber. Jeg er fuldstændig ude af stand til at forklare, hvordan jeg har det lige nu. Min første fem-kilometer løbetur i fem år er klaret, og det gik over al forventning. Efter tre km. gik jeg 100 m. og efter fire km. gik jeg 100 m. Resten løb jeg. Og det var så fedt!!! Tusind tak til Parkinsonforeningen, til Parker Instituttet og især til Cecilie, som har stået for min træning. Tak til Wilson, Mette, Rasmus og Eskild som leverede en uvurderlig støtte på holdet i dag. Og til sidst tak til alle jer, fordi I har gidet at følge mit projekt. Jeres opbakning gennem de seneste 12 uger har været rørende. Tak!", jubler skærmbaben (uredigeret, red.).

Fetterlein snyder TV2-vært for 90.000 kr.


Camilla Nørgaard lagde dette billede op på Facebook, da hun var kommet hjem efter sit DHL-løb (Foto: Facebook)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close