Nyheder20. januar 2022

Tv-reporter påkørt på live-tv: Fortsatte arbejdet

En tv-reporter fra West Virgina var midt i en udsendelse, da hun under en liverapportering blev påkørt af en bil – og fortsatte arbejdet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reporter-hit-by-car-936x527_0.jpg
 WSAZ

Måske fortryder den amerikanske lokalreporter Tori Yorgey, at hun ikke meldte sig syg med ondt i pjækketarmen, da hun skulle på arbejde tidligere i dag.

For mens hun stod og rapporterede ude i marken og snakkede med studieværten, blev hun påkørt af en bil for rullende kameraer, skriver The Wrap.

I klippet kan man se Tori Yorgey stå fredfyldt og passe sit arbejde, mens et par forlygter fra en bil kommer nærmere og nærmere. Det næste, der sker i klippet, er at Yorgey forsvinder ud af billedet, efter bilen har ramt hende bagfra.

Blev påkørt

- Oh my gosh, jeg er lige blevet ramt af en af bil. Men er jeg okay, hører man hende sige, mens hun rejser sig op og igen begynder at arbejde, dog en smule chokket.

Værten er hurtig til at begynde samtalen igen.

- Det er en første gang for dig på TV, Tory, siger han til hende.

Fortsætter arbejdet

Derefter bliver reporteren afbrudt af en kvindelig stemme, der spørger om hun er ok.

- Jeg er okay. Du ved, det er live-tv. Alt er godt. Jeg blev faktisk også ramt af en bil på samme måde i college, fortæller hun.

Det eneste studieværten kan sige er ”WOW”, men Tori Yorgey forsætter med at passe sit arbejde, mens hun bliver ved med at forsikre kvinden om, at hun er okay.

Sidste uge på jobbet

Du ved, det er min sidste uge på jobbet, og jeg vidste, at sådan noget her ville ske for mig, fortæller hun, mens hun griner lidt.

Studieværten spørger derefter i en drillende tone, hvor bilen ramte.

- Det ved jeg ikke. Hele mit liv passerede revy for mig afslutter Tori Yorgey.

Sponsoreret indhold