Nyheder7. januar 2013

TV-chok: Christiane skifter til konkurrenten

Den nygifte værtinde rykker over til SBS, der står bag Kanal 4, 5, 6 og 7
Christiane blev møgsur, da de to provoer sidste gang var på spil.
Christiane blev møgsur, da de to provoer sidste gang var på spil.
 Foto: All OverSBS TV, der står bag bl.a. Kanal 4, 5, 6 og den nye 7'er, har gjort et regulært scoop.

De føjer nemlig nu en af Danmarks bedste og mest eftertragtede kvindelige TV-værter, Christiane Schaumburg-Müller, til værtsholdet.

Den nygifte blondine bliver vært på to endnu ikke offentliggjorte programmer i 2013 hos SBS TV.

- Christiane er Danmarks mest eftertragtede og talentfulde værtsnavn, og vi er enormt glade for at knytte hende til som fast vært på SBS TV.
Christiane er et multitalent og skal udover at være vært være med til at udvikle programmer. Jeg glæder mig meget til at starte samarbejdet, og i det hele taget til at byde vores seere velkommen til et spændende forår på SBS TV, siger Peter Rosberg, programdirektør hos SBS TV, i en pressemeddelelse.

Christiane: Det skal jeg have med på bryllupsrejsen

Christiane skal i første omgang stå i spidsen for et nyt stort underholdningsshow til foråret på Kanal 5, som vil blive offentliggjort meget snart.

- Jeg elsker nye udfordringer og glæder mig meget til at prøve kræfter af med nye underholdningsværtsroller. Det bliver ligeledes vidunderligt at arbejde bag kameraet i samarbejde med dygtige og kreative mennesker. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til et spændende 2013, fortæller Christiane Schaumburg-Müller.

TV2 skal formentlig nu ud og finde en ny værtinde til "Vild med dans". Eller skal de? Gitte Madsen, underholdningschef på TV2, har sjovt nok endnu ikke hørt om Christianes nye job, da seoghør.dk ringer til hende.

- Vi regner stadig med både Christiane og Claus Elming som værter på næste omgang "Vild med dans", siger Gitte Madsen.

Christiane: Sælger hjemmesutter i Kvickly

Sponsoreret indhold