Nyheder11. december 2014

TV 2 Zulu: Derfor er Medina en god skuespillerinde

TV-kanalen forklarer hvorfor popstjernen har fået en rolle som skuespiller
Af af
Medina er perfekt til rollen, fortæller TV 2 Zulu til SE og HØR
Medina er perfekt til rollen, fortæller TV 2 Zulu til SE og HØR
 Foto: Mikael Reick



Tredje sæson af serien Sjit Happens giver skuespillerdebut til Medina. Popstjernen får en mindre rolle, som den nye pige i ungdomskollektivet, der sætter Olau og Anes nye forhold på prøve. Medina var lige præcis den Zulu drømte om. Det fortæller Maj-Britt Landin, der er redaktør på TV 2 Zulu.

LÆS OGSÅ: Nu får Medina debut som skuespiller

LÆS OGSÅ: Se billedet: Medina smider tøjet (igen, igen)
LÆS OGSÅ: Hader Medina julen?
- Vi så os om efter den person som både var smuk og sjov og som kunne udgøre en KÆMPE trussel for Ane og Olau som de fleste piger nok ville have det lidt svært med var flyttet ind hos den man er forelsket i. Den første vi alle tænkte på var Medina, som heldigvis havde både mulighed og lyst til at medvirke, siger Maj-Britt Landin til SE og HØR.

Som en af Danmarks allerstørste stjerner kunne man nemt få den tanke, at Medina er valgt for at skaffe omtale og flere seere til ungdomsserien. Men den sammenhæng er der intet i, mener TV 2 Zulu.

- Vi ville finde kvinde, som var ikke var det oplagte eller traditionelle valg, lige som vi med alt andet i Sjit Happens altid prøver at gøre noget nyt og overraskende. Vi søgte mere den rigtige type end en skuespiller. På samme måde er vores hovedcast valgt. Medina er en af Danmarks største stjerner, så selvfølgelig vil hendes medvirken naturligt skabe opmærksomhed omkring den nye sæson, men det er ikke det, som har været vores udgangspunktet for at vælge hende, siger TV 2 Zulu-redaktør Maj-Britt Landin.

Sponsoreret indhold