TV 2-vært i stor sorg

Anne-Katrine Bondo, Niels Brinch og Karin Cruz Forsstrøm er værter på Station 2 Uopklaret.

Anne-Katrine Bondo, Niels Brinch og Karin Cruz Forsstrøm er værter på Station 2 Uopklaret.

(Foto: Station 2/TV 2)

TV 2-værten Karin Cruz har mistet sin mor, der efter blot ni måneders hård kamp mod kræft er død.

Det fortæller TV 2-værten selv på sin Facebook-profil.

I en lang og smuk hyldest til sin mor - der oprindeligt stammede fra Peru, men kom til Danmark for 40 år siden - skriver TV 2-værten blandt andet:

- Jeg har ingen ord, der kan beskrive den sorg jeg føler. Idag har jeg givet dig det sidste kys og det sidste kram. Jeg er tom for ord, og jeg forstår ikke, at du er væk. Du gik bort igår aftes efter 9 måneders svær sygdom, skriver Karin Cruz, der hylder sin mor for at være stærk til det allersidste.

Karin Cruz fortæller, hvordan alle, der fulgte moderens kamp, var "fulde af beundring over det mod og den vilje", som moderen udviste.

- Trods utallige nedslående nyheder siden sommeren 2018, rejste du dig igen og igen. Ingen skulle tage gejsten og eventyrlysten fra dig. Selvom du var uhelbredelig syg lykkedes os, at fejre Rosas 10 års fødselsdag, min 40 års fødselsdag og din 70 års fødselsdag indenfor få måneder. Og vi toppede det hele med en tur til ørkenen i Dubai. Sikke en viljestyrke. Den vil jeg gerne arve, skriver Karin Cruz blandt andet om sin mor, der arbejdede som sygeplejerske.

Blot kort før moderen døde, modtog Karin Cruz en mail om, at hun var nomineret til en TV-pris for sin indsats på skærmen. Noget hun ikke nåede at fortælle til sin mor: 

- Og da jeg igår aftes holdt dig i mine arme, tikkede en mail ind i min indbakke. Jeg læste den og græd.....Se mor.... En nominering, der kommer fra seerne ude i stuerne. Ligesom du ønskede for mig. På det mest sårbare øjeblik i mit liv.

- Kort tid efter holdt dit hjerte op med at slå, og jeg nåede slet ikke at fortælle dig, hvad der stod i mailen......men nu ved du det. Du trak vejret for sidste gang hjemme, og dine nærmeste var ved din side. Ligesom du ønskede og ligesom jeg havde lovet dig, skriver Karin Cruz i sin lange hyldest, inden hun tilføjer:

- Tak mami. For alt det du har givet mig, og for alt hvad vi har oplevet sammen.

Karin Cruz har også brugt sin Facebook-profil at dele en række smukke billeder fra moderens bisættelse, der fandt sted for få dage siden i Albani Kirke.

Karin Cruz har ifølge Ekstra  Bladet haft orlov fra sit job på TV 2 det sidste stykke tid i forbindelse med sin mors sygdomsforløb.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close