Nyheder19. januar 2019

Hastet væk i ambulance: TV 2-vært faldt om på jobbet

Karen-Helene Hjorth måtte fredag hastes på hospitalet i ambulance, efter hun kollapsede på jobbet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/karen-helene_hjorth.jpg
 (Foto: Aller Media)

Karen-Helene Hjorths arbejdsuge fik en brat – og ganske ubehagelig afslutning – fredag.

Her kollapsede den 42-årige TV 2-vært nemlig på jobbet, hvorefter hun blev hastet på hospitalet.

Til Ekstra Bladet fortæller TV-værten, at hun pludselig fik det meget skidt kort inden, at hun skulle i studiet. Hun nåede at sætte sig ned, hvorefter hun fik hjælp af sine kolleger.

Først ringede hun til egen læge, der dog blev noget bekymret, da Karen-Helene Hjorth beskrev, hvordan hun i en længere periode har døjet med voldsom hovedpine.

Lægen ville ikke tage nogen chancer og anbefalede på det kraftigste, at Karen-Helen Hjorth blev kørt på hospitalet for at blive undersøgt og eventuelt behandlet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/karen-helene_hjorth.jpg
 (Foto: Aller Media)

Karen-Helene Hjorth fik det pludseligt meget dårligt på job og måtte hastes på hospitalet med fuld udrykning. Foto: Aller Media

En ambulance kørte TV-værten på Hvidovre Hospital, hvor hun blev undersøgt grundigt for blandt andet neurologiske sygdomme.

Over for Ekstra Bladet ønsker hun ikke at komme nærmere ind på de præcise symptomer, hun har haft, men fortæller, at der på hospitalet blev taget godt om hende, og at undersøgelserne viste, at hendes krop og hoved er sund og rask.

- Så der er ikke noget fysisk galt med mig. Det er noget andet, der er galt, og det har jeg ikke lyst til at gå i detaljer med. Det er en blanding af alle mulige ting, og det betyder, at jeg nok også skal tage det lidt mere med ro fremover, end jeg har gjort før. Jeg går heldigvis en dejlig weekend i møde sammen med min datter, hvor vi bare skal lave ingenting. Det er nok meget godt, og jeg har det helt fint nu, lyder det fra Karen-Helene Hjorth til Ekstra Bladet.

Også på sin Instagram-profil har TV-værten beskrevet den ubehagelige oplevelse.

Her har hun delt et foto af sig selv på hospitalet, og til billedet skriver hun:

- Owning that fridaaayyy feeling... mens jeg piller EKG dimserne af, og glæder mig over at neurologisk på Hvidovre mener, at min hjerne er super fin og helt rask!

- Det var jeg ikke så sikker på tidligere i dag, da jeg dejsede om på arbejde og blev hentet i en ambulance. Og heller ikke i løbet af dagen, hvor jeg er blevet checket og scannet for alt muligt grimt... men alt godt. Hjemme nu, og på vej i seng efter en lang dag, der begyndte med en transmission af regeringens nye sundhedsudspil, og endte med, at jeg lige fik testet sundhedsvæsnet på egen krop. Melder alt godt, og Hjorth out!

Sponsoreret indhold