Nyheder3. marts 2015

TV 2 undskylder: Sendte program med Soulshock efter tragedie

Musikproduceren medvirkede i mandagens afsnit af ’Liebhaverne’
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/a4a32356e6f74d8b9644626b76230b0a.jpg
 Foto: Birger Storm



Blot få dage efter at Soulshock mistede sin kone i en tragisk ulykke, viste TV 2 mandag aften boligprogrammet 'Liebhaverne', hvor musikproduceren kiggede på liebhaver-lejligheder i New York.

Dét fik flere seere til at undre sig og klandre TV 2 for ikke at udvise respekt over for en mand, der netop havde mistet sin kone. Ifølge flere seere burde programmet slet ikke være blevet vist så kort tid efter den tragiske ulykke.

LÆS OGSÅ: Soulshock afhørt af politiet

- Måske skulle man liiige have tænkt over dagens program, at det ikke skulle sendes i sag? Mon ikke Carsten Schack synes, det ville have været en god ide?, spurgte en seer ved navn Anette på 'Liebhavernes' Facebook-side.

- Det er ikke okay at genudsende denne udsendelse i dag, lød den korte besked fra seeren Klaus, men seeren Fie skrev:

- Synes det er upassende at I sender i aften med en person som netop har mistet sin kone i en ulykke.

Nu erkender TV 2s kanalchef Lotte Lindegaard også, at programmet "selvfølgelig burde være taget af"

LÆS OGSÅ: Soulshock: Ord kan ikke beskrive, hvor ødelagte vi er

- Vi beklager dybt - over for seerne og over for Soulshock, der netop er ramt af en personlig tragedie - at en genudsendelse af 'Liebhaverne' med deltagelse af blandt andre Soulshock blev udsendt mandag aften', skriver TV2s kanalchef Lotte Lindegaard i en skriftlig kommentar via sin presseafdeling til Ekstra Bladet.

Ifølge det amerikanske medie TMZ var det en fuldstændig tragisk - og nærmest utænkelig - ulykke, der endte med at tage livet af den 46-årige Maxee.

Fredag aften befandt hun sig sammen med parrets 10-årige i hjemmet i West Hollywood. Sønnen gik tidligt i seng, idet han skulle tidligt op dagen efter og til et fodboldstævne.

På et tidspunkt i løbet af aftenen eller tidligt om natten mister Soulshocks kone fodfæstet i parrets hjem, hvorefter hun faldt ud af terrassedøren og knaldede baghovedet i jorden.

LÆS OGSÅ: Tragedie: Soulshocks kone død

Faldet har formentlig fået hende til at miste bevidstheden, men ulykkeligvis faldt Maxee med et vinglas i hånden, som blev smadret og lavede to dybe flænger i hendes nakke. Det var blodtabet på grund af disse flænger, der tog livet af hende.

Soulshock, der arbejder som producer og tidligere har været dommer i X Factor, fandt sin kone liggende i en stor blodpøl - ifølge det amerikanske medie omkring kl. 21:00 fredag aften.

Han ringede straks efter en ambulance, men hendes liv stod ikke til at redde.

Charmayne "Maxee" Maxwell var i 1990'erne med i r'n'b-gruppen Brownstone, og hun blev 46 år gammel. Charmayne og Soulshock var gift i 20 år.

Sponsoreret indhold