Nyheder28. april 2008

TV 2 RADIO: LUKNING BEKRÆFTET

Nu bekræfter TV2 den historie, som SE og HØR allerede for nogle uger siden kunne fortælle: At lukningen af koncernens radio er en realitet
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/tv2radioslut-jpg.jpg

Efter at TV2's bestyrelse har godkendt en spareplan, står det nu klart at TV2 lukker den underskudsramte radio. Det betyder, at 56 medarbejdere inden længe må vinke farvel til jobbet.

Radioen sælges til SBS, som i forvejen blandt andet driver radiokanalen The Voice og TV-kanalerne Kanal 4 og Kanal 5.
Allerede for flere uger siden bragte SE og HØR historien om radioens lukning, men dengang afviste administrerende direktør påstandene om lukning.

Kort levetid
Radiokanalen har haft en kort levetid på lidt over et år. Kanalen blev markedsført massivt med kendte værter som Casper Christensen, Jan Gintberg, Andrea Elisabeth Rudolph og Lars Hjortshøj. I toppen sad Venstres tidligere politiske ordfører Jens Rohde som dirketør for radiokanalen.

Der gik dog ikke lang tid, før de kendte værter begyndte at flygte fra radioen, og Jens Rohde holdt heller ikke længe, og han blev fyret fordi, han udtalte sig politisk lidt for mange gange.
I foråret 2008 kunne TV2 præsentere et underskud på 213,5 millioner kroner, hvoraf radioen var ansvarlig for de 162 millioner.

Sponsoreret indhold