Nyheder 20. juni 2014

TV 2: Ekstra Bladet er ondskabsfuldt

TV 2 er stærkt utilfreds med avisens kritik af tv-stationens kommentatorer
Af af
Flemming Toft og Peter Schmeichel får hug for deres VM-dækning
Flemming Toft og Peter Schmeichel får hug for deres VM-dækning
Foto: Birger StormJobbet som fodboldkommentator er øretævernes holdeplads - i hvert fald hvis man skal tro de seneste dages debat om TV2-ikonet Flemming Toft. Ekstra Bladet har ført an i kritikken, blandt andet med historien om hvordan manden bag den legendariske huttelihut-kommentar fra EM i 1992 bliver hånet på Twitter.

Også studievært Peter Schmeichel har stået for skud og er blandt andet blevet beskyldt for ikke at give nok plads til de egentlige eksperter.

LÆS OGSÅ: Peter Schmeichel scorer ny kæreste

Nu går TV 2 så til modangreb. Alle skal have ret til at have deres mening, men kritikken fra Ekstra Bladet er gået for vidt, lyder det.

- Skribenten skal have ret til at have den holdning, han har. Men jeg synes, at det udvikler sig til en ren hetz mod Peter Schmeichel, som jeg synes har fået en unfair behandling af Ekstra Bladet ved flere lejligheder. Tonen er decideret ondskabsfuld og mangler respekt over for kolleger, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen til Ekstra Bladet, og fortsætter:

- Det er det samme billede, I nu også tegner af Flemming Toft, som jeg mener er en blændende kommentator med en fantastisk timing. Det er også grunden til, at han er i Brasilien.

LÆS OGSÅ: Peter Schmeichel: Sætter formue over styr

Flemming Toft er især blevet kritiseret for at fortælle, at den spanske midtbanestjerne Xavi skulle spille i Qatar fra næste sæson, selvom skiftet endnu ikke er blevet bekræftet. Den rutinerede kommentator har beklaget fejlen.

LÆS OGSÅ: Peter Schmeichel: Se ham spille trommer

Næste gang du kan høre Flemming Toft og medkommentator Morten Bisgaard er under opgøret mellem Schweiz-Frankrig i aften klokken 20:50 på TV 2.

Sponsoreret indhold