TV 2 beholdt kæmpegevinst selv

Breinholt og Madsen delte gigantpræmie ud til årets DMA, som blev sendt på TV 2. Den gik til dreng, hvis far arbejder på stationen

Breinholt og Madsen delte gigantpræmie ud til årets DMA, som blev sendt på TV 2. Den gik til dreng, hvis far arbejder på stationen

Foto: All Over

En 46 tommer fladskærm. En racercykel til 20.000 kr. En Miele vaskemaskine, stabler af sokker, en barstol, en rejse for to til Egypten, restaurantbesøg og et Silvan-gavekort på 5.000 kr.

Det er var nogle af de gevinster, som en 13-årig journalistsøn kunne slæbe med hjem, efter tv-værten Anders Breinholt prikkede ham ud blandt 5.500 tilskuere ved TV 2's transmission af Danish Music Awards.

Drengens forældre er TV 2's journalist Søren Juhler og fhv. nyhedsoplæser Annette Juhler-Kjær, og ansatte på TV 2 må ifølge interne regler ikke deltage i konkurrencer på TV 2. Alligevel ender gevinsterne til en værdi af over 100.000 kr. hjemme hos Søren Juhler.TV 2-journalisten Søren Juhler og hans kone Annette Juhler-Kjær har fået en splinterny Miele vaskemaskine - takket være sønnikes gevinst (Foto: ALL OVER)


- Jeg er sindsygt ærgerlig over, at det blev sønnen til en TV 2-medarbejder, som vandt, siger TV 2's programredaktør Preben Vridstoft, - og jeg er godt klar over, at der kan opstå ballade, når andre blandt publikum finder ud af, hvad der er sket. Selv om det er et svært dilemma, så har vi besluttet, at han får lov at beholde gevinsten, fordi omstændighederne er, som de er, og fordi skandalen vil være større, hvis vi tager præmien fra ham.

Læs også: Tv-vært på hospitalet

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close