Tusinder hylder gymnasieklasse: Hvor er det smukt!

Facebook svømmer over med rosende og rørende ord til 3.C på Fredericia Gymnasium

Facebook svømmer over med rosende og rørende ord til 3.C på Fredericia Gymnasium

Foto: FacebookDet strømmer ind med tusindvis af rosende ord til den gymnasieklasse i Fredericia, der på rørende vis hyldede deres afdøde klassekammerat, Line, midt i studentertiden.

Line nåede aldrig at opleve den store dag - sidste år mistede den unge lyshårede pige livet til kræft.

LÆS OGSÅ: Hvor er det rørende: Line nåede aldrig at blive student, så vennerne gjorde dette...

For at hylde deres kammerat og mindes hende valgte eleverne fra 3.C på Fredericia Gymnasium at lægge vejen forbi kirkegården med deres røde huer, som de lagde ved siden af Lines grav. Det rørende billede lagde klassekammeraterne på Lines mindeside på Facebook.

SE og HØR skrev den rørende historie og viste billedet, og nu strømmer det så ind med rørende og rosende ord fra læserne til gymnasieklassen:
(Foto: Facebook)(Foto: Facebook)(Foto: Facebook)

Stor respekt til alle klassekammerater for jeres handling. Utroligt smukt gjort af jer.ingen bliver glemt vil altid være i andres hjerter, skriver Kurt Gøransson.

Laila Matthiesen skriver: Smukt at kammeraterne tænker på Line og familien

- Gør ondt og læse. Tanker går til familie og de gode venner så er der man kan se det er respekt i HØJ KLASSE FOLKET, lyder det fra Nicklas Spanggaard.

- Hvor er det trist. Men hvor dejligt de unge studenter følte med Line samt forældrene.Det er dejlig omsorg der kan mindedes, skriver Dorthe Kofoed Hansen.

Det var tilbage i oktober 2011, at livet tog en uventet drejning for den kønne lyshårede pige Line. Hun begyndte at føle sig utilpas og svimmel. I marts 2012 kom så den frygtelige besked: Line havde kræft i hjernen.

Efter flere forsøg på at få bugt med sygdommen døde Line alt for tidligt alder 18. marts 2013. Og derfor nåede hun altså ikke at opleve dét at blive student.

Du kan læse alle kommentarerne - og give din egen - herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close