Nyheder6. februar 2014

Troels Lyby: Synes ikke selv, han er lækker

Skuespilleren er blevet for gammel til at fokusere på alder og udseende
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/31ec017efaff49eaa202347ce0d773ff.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Mange kvindehjerter banker ekstra hurtigt, når snakken falder på Troels Lyby. Den 47-årige skuespiller er med sit dejlige smil og flotte figur en populær herre. Selv har han dog svært ved at kalde sig selv 'lækker':

- Jeg tænker jo ikke på mig selv som ham den lækre. Overhovedet, siger den skaldede skuespiller til denne uges udgave afFemina og tilføjer:

Læs også: Troels Lyby boede sammen med spøgelse
- Jeg tror, jeg er blevet så gammel, at jeg ikke fokuserer så meget på det. Jeg har lært at kigge uden om det. Jeg er ikke specielt imponeret af mit eget udseende. Overhovedet ikke.

Troels Lyby er lige nu aktuel i Klassefesten 2- Begravelsen, hvor han spiller Thomas, der står over for at skulle giftes. Også i filmen er han den hotte herre.

Selv siger Troels Lyby, at et godt udseende ikke nødvendigvis giver bedre skuespil - tværtimod:

Læs også: Troels Lyby flytter sammen med Cecilie- Jeg ved med mig selv, at de interessante skuespillere ikke nødvendigvis er dem, der er gudesmukke, siger Troels Lyby. Han mener, at andre skuespillere kommer med en enorm stærk karisme. Jeg bilder mig ind, at det hænger sammen med indre værdier eller en særlig tilgang til arbejdet, forklarer han.

Gælder det samme for kvindelige skuespillere?

- Helt klart. Det er dødssygt, hvis de bliver alt for smukke. Sådan en som Angelina Jolie.. det er DØDSSYGT at kigge på. Det er ugenerøst og kedeligt, siger han og tilføjer:

- Jeg kan se, hvor meget de elsker sig selv. Jeg kan se, hvor meget de går op i at stille sig an på den rigtige måde. Jeg synes, det bliver et krav om publikums tilbedelse. Det bryder jeg mig ikke om. Jeg tror på, at man som skuespiller skal være generøs og dele ud af sig selv.
Man er ikke halvgud. Man er kunstner på godt og ondt. Derfor må man dele ud af sin sårbarhed.

Sponsoreret indhold