Nyheder29. maj 2020

Troede, hun havde haft indbrud: Viste sig, hun havde vundet 97 millioner

En kvinde kom hjem til en åben hoveddør og frygtede straks, der havde været ubudne gæster. I stedet viste det sig, at hun havde vundet et kæmpe millionbeløb
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lotto_3.jpg
 (Foto: Danske Spil)

Det er de færreste, der ønsker at komme hjem til en åben hoveddør efter en lang dag på job.

Men for en kvinde i tresserne fra København viste den åbne hoveddør dog at være tegn på andet end indbrud og ubudne gæster.

Den åbne dør skyldtes nemlig, at hun netop var blevet hele 97 millioner kroner rigere.

Kvinden – og hendes ægtemand – havde nemlig vundet i Lotto, og i sin glædesrus havde manden helt glemt at lukke døren.

Det skriver TV 2 Lorry.

Kvinden, der ønsker at være anonym, fortæller ifølge Danske Spil:

- Jeg gik indenfor med hjertet oppe i halsen, men jeg kom ind til en meget glad mand, der forklarede, at han havde ude ved døren for at holde øje med, hvornår jeg kom hjem. Han sagde, at jeg skulle sætte mig ned, og så sagde han tillykke. Jeg fattede absolut intet, men spurgte, om jeg skulle være bedstemor, hvilket jo også ville være dejligt, siger kvinden ifølge TV 2 Lorry til Danske Spil.

- Han havde gået med det hele dagen, men ville ikke ringe og forstyrre mig på arbejdet. Så han var ved at sprænge i luften af spænding. Det skal indrømmes, at jeg først var meget skeptisk, men jeg kunne jo se på tallene, at det var de rigtige. Så vi skyndte os ned og fik præmiesøgt kuponen for lige at være sikre. Der fik vi at vide, at der var en gevinst på over 9999,- og at vi skulle kontakte Danske Spil.

Dagen efter kørte parret til Danske Spil i Brøndby for at få bekræftet, at den var god nok. Natten forinden havde de dog ikke sovet særlig meget.

- Man lå jo og var helt vildt bekymret for, at der skulle udbryde brand eller nogen skulle bryde ind. Så det var en stor lettelse at få den afleveret, så der var styr på det,

Ægteparret har spillet Lotto i flere år, men aldrig vundet større gevinster. De har dog gået med tanken om, hvad de ville bruge millioner til, hvis (eller når) de vandt.

- Min mand og jeg har altid leget med tanken om, hvordan vi ville fordele pengene, når vi vandt. Ikke hvis, men når. Så vi har lavet små lister over dem af vores familier og venner, der enten skulle have en bil eller en økonomisk håndsrækning. Nu skal vi lige have revideret listen, og det kan godt være at bilen bliver lidt mere fancy, og at der kommer et par nuller mere bagpå pengebeløbet. Så vi bruger tiden lige nu til at lægge lumske planer for, hvordan vi skal overdrage pengene, siger hun.

Som følge af coronkrisen har parret de seneste måneder hverken set familie eller venner. Så de glæder sig til at kunne fejre gevinsten med en stor fest på et tidspunkt.

- Vi har hele tiden sagt til vores venner, at vi skulle holde fest, når dette var overstået. Men det kan da godt være, den lige bliver opgraderet lidt, siger millionærparret.

Sponsoreret indhold