Nyheder2. juli 2013

Trine Pallesen: Vil ha' det sjaskvådt

Man skal ikke spare på mundvandet, hvis man kysser skuespillerinden
En heldig herre har vundet Trine Pallesens hjerte
En heldig herre har vundet Trine Pallesens hjerte
 Foto: Kaspar WenstrupDe fleste er måske mest til tantekys, medmindre det lige er kæresten, der leverer. Men ikke Trine Pallesen. Hun vil nemlig have det sjaskvådt.

"Rejseholdet"-skuespillerinden fortæller i et interview med SØNDAG, hvad hun prioriterer i hverdagen. Og her er kys af den mindre tørre slags en af favoritterne.

- At få et knus og et sjaskvådt kys af den lille unge dér, det er da bare det fedeste, siger Trine om sin etårige niece.

Trine Pallesen: Ørken forneden

Efter hun er blevet ældre, er hun begyndt at holde mere af de små møder i hverdagen, som hun har med sine nærmeste.

- Som for eksempel at jeg lige kan tage over til min søster en time, når jeg har afleveret mine børn, og kan sidde lidt med hende den lille, som er et år nu og lige har lært at knuse og kysse.

Trine Pallesen mener, at gode forhold til folk omkring én gør, at man glemmer alderen. Og det er blandt andet hendes far, den folkekære skuespiller Per Pallesen, der har fået hende til at se det.

- Når min far ligger med sit yngste barnebarn på maven og pludrer, så tænker han ikke over, at han er 70. Da er han bare den bedste for sådan en lille unge, stor og blød og tilstede. Der er pludselig tid til et ordentligt møde.

Se hvilken supermodel, der også kan li' det vådt

Sponsoreret indhold