Nyheder 16. juli 2012

Trine Pallesen: Ørken forneden

Det vrimlede ikke med mænd i skuespillerens sovekammer efter hendes skilsmisse
"Rejseholdet"s Gaby alias Trine Pallesen beskriver sit underliv som Saharas ørken i tiden efter, hun blev skilt
"Rejseholdet"s Gaby alias Trine Pallesen beskriver sit underliv som Saharas ørken i tiden efter, hun blev skilt
Foto: All Over

Den 43-årige skuespiller Trine Pallesen, som de fleste kender fra DR-serien "Rejseholdet", blev tilbage i 2005 skilt fra filmfotografen Bo Tengberg, som hun har to børn med.

Og efter bruddet var mænd det sidste, den kønne skuespiller tænkte på.

Det fortæller hun i et nyt interview med magasinet Liv.

- De første to år efter skilsmissen var der dømt Sahara forneden. Jeg havde ingen krop overhovedet, jeg var bare ulykkelig. Derefter kom det langsomt, at jeg godt kunne tænde på en mand. Måske var det gået hurtigere, hvis jeg havde hadet Bo, men det ville jeg slet ikke kunne trives med. Jeg gider ikke at blive en bitterfisse, der går rundt og hader en anden person, jeg endda har fået børn med. Det er spild af liv, fortæller en ærlig Trine Pallesen.

Læs også: Husker du Gaby fra "Rejseholdet"?

Samarbejdet med eksmanden om de to børn, ni-årige Sylvester og otte-årige Mathilde, fungerer i dag gnidningsfrit, men skilsmissen var bestemt ikke en del af Pallesens fremtidsplaner.

- Jeg fattede ikke, at vi ikke skulle være sammen. Jeg er røvmonogam, og for mig var der ingen dør ud af det. Jeg troede, vi skulle være sammen for evigt, og jeg kæmpede som en tiger for at bevare min familie.

Men lige lidt hjalp det, og i dag lever Trine Pallesen uden en mand i sit liv. For det bliver sværere og sværere at finde den store kærlighed, som årene går, og skuespilleren har aldrig været en stor fan af engangsknald.

Læs også: Tina Lund: Røber sex-hemmelighed

- Nogle af mine veninder har det sådan: 'Nu har jeg lyst til sex, nu skal jeg bare finde en med en pik'. Det kan jeg ikke. Jeg er nødt til at synes, at manden er spændende på et dybere plan, ellers sker der slet ikke noget i min krop. Jeg har aldrig kunnet det. Udadtil er jeg enormt hurtig og fremme på beatet, men jeg har også en anden mere sårbar side. Så selv om jeg altid har været god til at flirte, har jeg også altid på et tidspunkt sagt: 'Godnat og tak for i aften'. Det har nok overrasket en del mænd, siger hun.

Trine Pallesen er til efteråret aktuel i tv-serien 'Forbrydelsen 3' og desuden i filmen 'Spies og Glistrup', der får premiere i 2013.
Sponsoreret indhold