Trine Pallesen: Ny kæreste

En heldig herre har vundet Trine Pallesens hjerte

En heldig herre har vundet Trine Pallesens hjerte

Foto: Kaspar WenstrupSommerfuglene flyver rundt i maven på skuespillerinden Trine Pallesen. Efter flere år uden en mand i sit liv, mærker hun igen kærligheden.

- Jeg er forelsket. For første gang i hundrede milliarder år, siger hun til SØNDAG.

For otte år siden blev hun skilt fra faren til sine børn, og lige siden har hun været bange for at miste. Og det bar den første tid af hendes nye forhold også præg af.

- Vi var kærester en kort periode, men jeg var vist ikke helt parat. For han fik mig jo til at tænke: Ham her har jeg ikke lyst til at miste! Og så reagerede jeg på den måde, at jeg skyndte mig at lukke hjertet i, fortæller hun til ugebladet.

Trine Pallesen: Jeg er ligeglad med at være grim

Men hendes nye flamme, som er smed og hjalp med istandsættelsen af Trine Pallesens hus, fik alligevel overbevist "Rejseholdet"-stjernen om, at hun skulle satse på ham.

- Og så gik vi dér op og ned ad hinanden i nogle måneder, og så kunne jeg godt mærke, at han var en mand, der stod mere roligt på benene, end jeg selv gør. Han har bare en måde at være i verden på, som er ordentlig, og som jeg slet ikke kan stå for.

Og nu kan den nyforelskede skuespillerinde slet ikke leve uden kriller i maven, røde kinder og masser af kærlighed.

- For så kan man lige så godt lægge sig ned og dø, ikke? Det er da lidt som en levende død, hvis man ikke tør give sig hen og tro på, at man kan samle sig igen, hvis man skulle blive knust, siger hun.

Se hvilken sangerinde, der også lige har fået ny fyr

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close