Nyheder8. august 2023

Trine kæmper mellem liv og død: - Jeg har brug for min søster

Trine Sejrup er alvorligt syg og har brug for behandling i udlandet - en indsamling er i gang, der skal hjælpe Trine
Søstrene Trine (tv.) og Camilla Sejrup (th.).
Søstrene Trine (tv.) og Camilla Sejrup (th.).
 Privatfoto

Er du også pårørende til et familiemedlem, der er alvorligt syg? Så hører vi gerne fra dig. Skriv en fortrolig mail til journalisten på saad@sh.dk

- Det gør mig rigtig ondt, at Trine har det, som hun har det. Jeg har brug for min søster, og hun har endnu mere brug for mig.

Sådan fortæller Camilla Sejrup til SE og HØR om sin søster Trine Sejrup, der lider af sygdommen myalgisk encephalomyelitis (ME), som er en neurologisk og immunologisk sygdom, der rammer flere af kroppens organer

Sygdommen medfører kronisk træthed, hvilket gør, at Trine har store problemer med at få hverdagen til at fungere med sin seksårige datter Olivia og kæreste.

I Danmark ved man ikke meget om ME, og derfor skal Trine Sejrup behandles i Polen, hvor de rette behandlinger mod sygdommen tilbydes.

Derfor er der igangsat en indsamling til fordel for Trine Sejrup, hvor målet er 400.000 kroner, så hun kan få den rette behandling i Polen.

- 400.000 kroner er det estimeret beløb. Det betyder også, at vi ikke kender til den endelige pris. Men vi har lagt prisen ud fra, hvad andre patienter har betalt.

- Så vi ved ikke nøjagtigt, hvor meget det nøjagtige beløb kommer til at blive, fortæller Camilla Sejrup om søsterens indsamling.

Camilla Sejrup fortæller videre, at der i skrivende stund er samlet 226.000 kroner ind. Og når beløbet runder de 300.000 kroner, vil der blive bestilt tid til Trine Sejrup.

Søsteren håber på, at Trine Sejrup kan få den rette behandling, for der er tale om en hård kamp, som familien fortsat kæmper.

- Jeg yder nok mere, end jeg kan og burde i forhold til mit eget helbred. Jeg synes, det er hårdt, men jeg prioriterer hende (Trine, red.) så højt, fortæller Camilla Sejrup.

- Men det er endnu hårdere at se min niece have så syg en mor. Jeg har to børn og kan give mine børn en masse, som min søster ikke kan.

- Derfor kan jeg have en ansvarsfølelse af, at jeg også burde give min niece de her oplevelser. Så det hele er hårdt. Jeg føler mig også magtesløs - at jeg som sundhedsfaglig ikke kan hjælpe min søster, lyder de afsluttende ord fra Camilla Sejrup, der er sygeplejerske.

Sådan støtter du Trine

Facebook-gruppen hedder "Trines kamp mod ME".

Gruppen har i skrivende stund 1400 medlemmer, hvor der løbende kommer opdateringer om Trines sygdom og selve indsamlingen.

Du kan blandt andet støtte via MobilePay på nummeret 125017.

I skrivende stund er der indsamlet 226.000 kroner, og målet er 400.000 kroner.

Sponsoreret indhold