Trine Gadeberg: Skørt scoretrick

Trine Gadeberg.

Trine Gadeberg.

(Foto: Mikael Rieck)

48-årige Trine Gadeberg er lige nu aktuel i det frække show "City Singler" sammen med Sofie Stougaard, Kaya Brüel og Anne Sofie Espersen.

Privat er hun dog langt fra single. Sanger- og skuespillerinden har nemlig været gift i mange år.

Men før, hun helligede sig ægteskabet, havde hun et helt særligt trick, hun brugte, hvis hun gerne ville snuppe de flotte mænd for næsen af sine veninder.

– Jeg havde en veninde, som var megasmuk, og hun scorede altid de lækre. Og så fik jeg resterne, fortalte hun til SE og HØR. 

Og det gad Trine Gadeberg ikke finde sig. Derfor fandt hun på et skørt scoretrick. 

- Jeg begyndte at sige, at jeg var Lisbet Dahls datter. For jeg lignede hende lidt i ansigtet, sagde revy-stjernen, der spillede rollen som "Pyt" i TV-julekalenderen Nissebanden.

- Og så begyndte jeg at være mere interessant, forklarede Trine Gadeberg, der påpegede, at selv om hun har været gift i mange år, kan hun godt nyde ”single-livet” med de andre piger.

– Hvis jeg kunne være single en enkelt dag, ville jeg skynde mig til USA og ringe på hos Leonardo DiCaprio og spørge ham, om han skal noget senere. Jeg ville tage mit stiveste puds på og ikke sidde med wienerbrød rundt om munden, sagde hun med et smil på læben.

Læs meget mere om de underholdende "City Singler" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close