Nyheder19. februar 2016

Trine Dyrholm om den røde løber i Berlin : Jeg nyder det mere nu

Selvom den danske skuespiller er vant til fotografernes blitzlys, også i udlandet, så vænner hun sig aldrig til det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.69470825.jpg
WOW, hvor er det spændende! I morgen, lørdag, bliver det afgjort, om Trine Dyrholm vinder den flotte filmpris, Sølvbjørnen, til filmfestivalen i Berlin, som netop nu er i gang. Flere medier har spået den danske superstjerne til at vinde den eftertragtede titel 'bedste kvindelige hovedrolle' for Trines præstation i filmen "Kollektivet" af Thomas Vinterberg.
https://imgix.seoghoer.dk/16.69469803.jpg
Thomas Vinterberg og Trine Dyrholm til pressemøde i Berlin. (Foto: All Over)
https://imgix.seoghoer.dk/16.69470775.jpg
Hele holdet bag "Kollektivet" på den røde løber i Berlin. (foto: All Over) Inden det spændende øjeblik, hvor vinderen bliver udråbt, så har 43-årige Trine og resten af holdet fra "Kollektivet" været en tur på den glamourøse røde løber til den internationale filmfest. Og selvom Trine Dyrholm er vant til fotografernes blitzlys, også i udlandet, så vænner hun sig aldrig til det.
– Det bliver spændende. Der er noget storhed over det, som er super sjovt. Jeg har lært at nyde det lidt mere nu. Før i tiden vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle gøre af mig selv, men det er en stor ære at være i den hovedkonkurrence, fortalte hun til SE og HØR, umiddelbart inden sin tur til Berlin.
https://imgix.seoghoer.dk/16.69470830.jpg
På den røde løber havde Trine Dyrholm selskab af blandt andre "Kollektivet"-kollegaen Julie Agnete Vang. (Foto: All Over)
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_7.png

Sponsoreret indhold