Nyheder15. april 2022

Treårig pige har fået salmonellaforgiftning af Kinderæg: - Hun er død i øjnene

Adskillige børn er blevet ramt af bakterien fra de populære Kinder Surprise
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_22.png
 Foto: MEGA/Facebook

I starten af april tilbagekaldte chokoladeproducenten Ferrero en række Kinder-produkter i England, fordi flere personer heriblandt 40 børn blev ramt af salmonallaforgiftning.

Siden har Ferrero også tilbagekaldt produkterne i Danmark af samme årsag.

Nu advarer en bekymret mor om produkterne på Facebook, fordi hendes treårige datter er blevet alvorligt syg af chokoladen.

- Hun har været syg før, men denne gang er det værre. I løbet af de sidste 96 timer har hun været vågen i omkring 12 til 14 af dem. Og når hun har været vågen, er det som om, hun slet ikke har været til stede, skriver britiske Charlotte Wingfield på Facebook.

- Hun har været fuldstændig død i øjnene og så livløs. Det har været hjerteskærende at se min normalt fyrige, eventyrlystne og meget aktive lille pige være fuldstændig det modsatte, skriver hun.

Charlotte Wingfield skriver, at hendes datter, Brooklyn-Mai, har haft over 39 grader i feber, og at det er bekræftet, at salmonellaforgiftningen stammer fra Kinderæggene.

Siden har Ferrero reageret på Facebook-opslaget, der har over 1000 delinger.

- Vi er meget kede af at høre om Brooklyn-Mai og vores tanker er hos hende og familien. Vi er meget kede af, hvad der er sket, siger en talsperson fra chokoladegiganten ifølge Daily Mail.

Sponsoreret indhold