Nyheder24. februar 2016

Tre Michelin-stjerner til danske Geranium!

De prestigefyldte Michelin-stjerner er i dag blevet uddelt til de danske restauranter, og danske Geranium er kommet helt i top med tre stjerner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/imag9416.jpg
 Foto: Karina Wulff Harrestrup

For gourmetrestauranterne er dette nok den allervigtigste dag på året. Det er nemlig dagen, hvor de prestigefyldte Michelin-stjerner bliver uddelt.

Indtil i dag var der tre restauranter i Danmark, der havde to stjerner. René Redzepis Noma, der flere gange også er kåret til verdens bedste restaurant, Rasmus Kofoeds Geranium, der af mange eksperter før uddelingen blev spået ret gode chancer for at få den tredje stjerne, og så er der AOC, der sidste år fik sin stjerne nummer to. Alle tre restauranter ligger i København.

Men nu er der en dansk restaurant, der har fået den absolutte topkarakter med tre stjerner. Rasmus Kofoed og Søren Ledets Geranium, der ligger på 8. sal i Parken i København med udsigt ud over Fælledparken.

Flere eksperter havde spået, at Geranium ville få stjerne nummer tre - og at Noma ikke ville få, da restauranten er i Sydney og lukker ned i slutningen af året.

I dag kom den nye liste så – og der er flere restauranter med på listen end tidligere.

Danske Michelin-restauranter:

3 stjerner
Geranium

2 stjerner

Noma

AOC

1 stjerne:

Clou

Den røde cottage

Era Ora

Formel B

Gastromé

Grønbech og Churchill

Kiin Kiin

Kokkeriet

Kadeau

Marchal

Relæ

Restaurant Frederikshøj

Søllerød Kro

Studio

Substans

Nye restauranter, der har fået én stjerne:

Kong Hans Kælder

Hotel Frederiksminde

Kadeau Bornholm

Henne Kirkeby Kro

Sponsoreret indhold