Nyheder25. april 2022

Tragisk dødsfald: Matthias Birkkjær ramt af pludselig sygdom

Den unge håndboldspiller blev ramt af pludselig sygdom, oplyser hans familie på Facebook
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/matthias_birkkjaer.png
 Foto: Bjerringbro-Silkeborg

Søndag morgen kunne håndboldklubben Bjerringbro–Silkeborg på tragisk vis meddele, at det 19-årige håndboldtalent Matthias Birkkjær var afgået ved døden.

Klubben meddeler ikke, hvad årsagen til det pludselige dødsfald er, men ifølge Midtjyllands Avis har familien til Matthias Birkkjær på Facebook oplyst, at det skyldes pludselig opstået sygdom.

Den unge håndboldspiller, der har været en del af både U19- og U20-landsholdet havde ingen forudgående sygdomme.

I en meddelelse udsendt af Bjerringbro–Silkeborg fortæller de, at hele klubben er berørt af det pludselige dødsfald.

– Vi modtog fredag den værst tænkelige besked, at en af vores U19-spillere, Matthias Birkkjær, på uforståelig vis er gået bort. Det er så uvirkeligt og meningsløst. Spillere, ledere og alle omkring klubben er naturligvis meget påvirkede, skriver klubben.

– Der har været iværksat kriseberedskab for spillere og ledere. Mest af alt går vores tanker til Matthias’ forældre og familie. På et senere tidspunkt vil vi minde og ære Matthias, lyder beskeden fra klubben.

Matthias Birkkjær Pedersen skulle fra næste sæson have spillet for Lemvig-Thyborøn, som tilbage i november sidste år kunne fortælle, at de havde hentet det store talent.

“Vi vil i forbindelse med vores hjemmekamp mod KIF Kolding afholde et minuts stilhed for Matthias. Æret være hans minde!” skriver Lemvig-Thyborøn på deres hjemmeside.

Matthias Birkkjær var i gang med at afslutte 3. G på Silkeborg Gymnasium. Ifølge Midtjyllands Avis blev al undervisning aflyst fredag eftermiddag, da eleverne blev informeret, om det tragiske dødsfald.

Sponsoreret indhold