Nyheder 9. august 2018

Tour de France-stjernen Magnus Cort: Nyslået single

Midt i karrierens hidtidige højdepunkt er der skår i glæden for Magnus Cort Nielsen, som ikke længere er sammen med norske Katrine Aalerud
(Foto: All Over Press)

Så er det nu, piger!

Dansk cykelsports store håb er single, efter at han i en længere periode var kæreste med den norske cykelrytter Katrine Aalerud.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Søskenkjærlighet ❤ #tb

A post shared by Katrine Aalerud (@aalerud94) on

26-årige Katrine Aalerud er også cykelrytter, men det tidligere pedalpar er nu kørt hver sin vej på jernhesten. (Foto: Instagram (Katrine Aalerud))

25-årige Magnus Cort står midt i drømmeland, efter at han vandt 15. etape af verdens største cykelløb Tour de France. Den historiske sejr, som var den første danske etapesejr i verdens største cykelløb i ni år, blev dog ikke fejret med hans nu tidligere kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

I den franske by Carcassonne kunne Magnus Cort Nielsen lade sig hylde som vinderen af 15. etape. (Foto: All Over Press)

– Hvis der er én, der arbejder hårdt, så er det Magnus. Han har købt en lejlighed i Andorra, hvor han bor alene – og bare kan træne og træne.

– Han er også lige blevet single, ved jeg. Og det tror jeg, at han er blevet, fordi det ikke lige passede ind i hans cykelkarriere at have en kæreste. Vil jeg tro, fortæller holdkammeraten Michael Valgren, som i den grad var med til at sikre Magnus Cort sin etapesejr, til B.T.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold