Torsdag begyndte musikken: Her er de flotte og skøre billeder fra Roskilde

Roskilde Festival er i gang

Roskilde Festival er i gang

Foto: Stiig Hougesen og InstagramTorsdag begyndte musikken på Roskilde Festival, da portene til området med blandt andet Orange Scene, Apollo og Pavilion åbnede.

Og torsdag aften gik et af verdens nok allerstørste rockbands på scenen og væltede Roskilde Festival: Rolling Stones med Mick Jagger i front spillede kl. 22:00 på Orange Scene.

Allerede siden søndag har de op mod 75.000 festglade festivalgængere festet og hygget i campingområdet.

SE og HØR har her samlet et udpluk af billederne fra årets festival, der slutter på søndag.Tusindvis af festivalgæster er klar ved Orange Scene, inden Outkast gik på som det første band (Foto: Instagram)Den ikoniske Orange Scene (Foto: Instagram)Dannebrog kom til syne, da Outkast spillede som de første på Orange Scene (Foto: Instagram)
Som altid er der fest og glade dage på campingområdet - her lykkes det en fyr at balancere en lang kæp (Foto: Henrik Nielsen)
Foto: Helena Lundquist/Roskilde-festival.dkFoto: Stiig Hougesen/Roskilde-festival.dkFoto: Khanh Gia/Roskilde-festival.dkFoto: Tobias Nicolai/Roskilde-festival.dkFoto: Tobias Nicolai/Roskilde-festival.dkFoto: Stiig Hougesen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close