Nyheder 28. august 2015

TopGunn vil vise sit sande jeg i tv-serie

Rapperen TopGunn har fået sin egen tv-serie. Her kan seerne følge med i livet som popstjerne på både godt og ondt.
Foto: Thomas Laursen

Rapperen TopGunn kom for alvor på danskernes læber med hits som "Kongens Have" og "6 Liter".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu kan han snart opleves i tv-serien "Fucking Fornuftig", der handler om rapperen selv og vennerne Tiger, Hanned og Kongen.

Serien bygger på drengenes liv, og de virkelige hændelser fra rapperens hverdag er lavet om til fiktiv handling. Der er derfor rig mulighed for at lære den populære rapper lidt bedre at kende.

- Vi har ikke skrevet noget, som ikke ville kunne ske i virkeligheden. Vi har et ret specielt liv, som er værd at se på, siger TopGunn, der har det borgerlige navn Oliver Gammelgaard Nielsen.

Danskerne kender ham især for sange om alkohol og dejlige damer, men der er også plads til andre og mere alvorlige emner i den nye serie. Det fortæller TopGunns gode ven og manager, Hanned, der også er med i serien.

- Det åbenlyse ville være at vise, hvor grineren det er at have en rapkarriere, og at det hele går op i, hvor store flasker der er på klubben og hvor lækre piger, der er. Men vi ville også gerne vise, at det ikke kun er sådan. Det skal ikke være sørgeligt eller trist, men det er ikke kun fis og ballade, siger Hanned, der har det borgerlige navn Anders Skovshoved.

Serien kommer også til at handle om den svære kærlighed og om den ensomhed, man kan føle, når man har travlt med karrieren.

- Hvis du har været ude og spille 25 shows, og der ikke er nogle, der interesserer sig for dig, så falder du lidt ned i et hul. Det har jeg oplevet. Derfor er det vigtigt, at man har nogle gode venner omkring sig, og det er især det, som serien handler om. Det er det vigtigste, siger TopGunn.

Drengene beskriver sig selv som en lille kernefamilie. Samtidig med at de er gode venner, så arbejder de sammen. Derfor tager de for eksempel altid med ud, når TopGunn skal optræde.

- Det er vigtigt for mig, at de er med. Så er man ikke alene, og det er dejligt. Lige nu laver vi ikke ret meget andet end at arbejde og sove, siger han.

Siden sidste sommer har karrieren for alvor taget fart for popstjernen. Optagelserne til den nye tv-serie og den nye turné i efteråret har betydet, at han måtte takke nej til anden sæson som dommer i tv-programmet "Talent". Den travle hverdag betyder også, at det kan være problematisk at få tid til kærligheden.

- Det er svært at have en kæreste med det her arbejde. Det er også noget af det, serien handler om. Andre mennesker forstår sjældent, hvad det er, vi laver. En pige skal kunne forstå, at jeg ikke har så meget tid til hygge, siger TopGunn.

"Fucking Fornuftig" har premiere søndag den 30. august klokken 22.55 på TV2 Zulu. Herefter kan seerne følge med i seriens i alt seks afsnit om mandagen.

Sponsoreret indhold