Nyheder27. december 2014

Topgunn: Ikke for smart til talentprogram

Rapperen bliver snart kendt af hr og fru Danmark
Topgunn er blevet talentdommer
Topgunn er blevet talentdommer
 Foto: Thomas LaursenHan går med kasket, guldkæde og sneaks, og så hænger han for det meste ud med andre rappere fra den danske undergrund.

Men fra den 29. december vil størstedelen af dem, der kigger på den danske rapper Topgunn være børnefamilier, der aftenhygger og gnasker lørdagsslik foran tv'et.

LÆS OGSÅ: De skal afgøre om Danmark har talent

LÆS OGSÅ: Top 10: De mest populære musikere i 2014
Topgunn, der egentlig hedder Oliver Gammelgaard Nielsen, skal nemlig være dommer i tv-showet 'Danmark har talent'. Og den scene er han bestemt ikke for smart til.

- Der er sikkert mange, der vil mene, at jeg ikke skulle være der, men jeg er da ligeglad med, hvad de synes. Det er jo mig, der bestemmer, siger Topgunn.

Den bare 23-årige rapper har da heller ikke kastet sig helt planløs ud i sin nye dommertjans.

- I forhold til min egen karriere, så handler beslutningen om at komme lidt ud over dem, der kender mig nu. Desuden vil jeg gerne bryde op med folks tanker om, at jeg er smart. Jeg er jo bare en sød fyr, der er glad hele tiden, siger han.

At der i det nye år kan være mange flere, der vil stoppe ham på gaden, har han også haft med i sine overvejelser.

- Jeg har tænkt over det, men det er svært at vide, hvilken vej det går. Måske er folk fuldstændig ligeglade, men hvad nu, hvis det bliver et helvede, og jeg vil fortryde det? Men det tror jeg ikke, siger Topgunn.

I det nye nummer af SE og HØR, der udkommer mandag, kan du læse et interview med programmets vært, Felix Smith.

'Danmark har Talent' har premiere på TV2 mandagag den 29. december.

Sponsoreret indhold