Nyheder27. september 2011

Tommy Kenter vil ikke vinde

Skuespilleren for travlt til at rende med førstepladsen i Vild med dans
Tommy Kenter, som lærer de forbudte trin af Marianne Eilhilt, har ikke tid til at gå hele vejen i underholdningsprogrammet
Tommy Kenter, som lærer de forbudte trin af Marianne Eilhilt, har ikke tid til at gå hele vejen i underholdningsprogrammet
 Foto: All Over

61-årige Tommy Kenter lagde alle ned, da han imponerede med en fantastisk jive i fredagens program, men i virkeligheden har skuespilleren slet ikke tid til at blive den nye favorit.

Læs også: Tommy Kenters vilde jive

Sideløbende med danseundervisningen er han nemlig i gang med at forberede sig på et stort jubilæumsshow i anledning af, at han har været 50 år i skuespillerbranchen.

Showet, der har fået navnet Kentex, har premiere nytårsaften, så i virkeligheden håber Tommy Kenter på at danse af forholdsvist hurtigt, så han kan få styr på sit materiale.

Læs også: Tommy Kenter i topform

- 50 år i branchen skal fejres. Men hvis jeg går hele vejen i Vild med Dans, har jeg næsten ikke tid til at forberede mit eget show. Nå, men i min alder når man nok heller ikke i finalen. Jeg ryger nok ud før, så det skal nok gå alt sammen, siger Tommy Kenter til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold